Ebook

Laporan PERCUMA: Membuat Pelaburan Emas Fizikal yang Betul, Tepat dan Selamat

Ditulis oleh syukor pada 10 February 2016 – 1:17 pm -


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya ingin mengucapkan jutaan tahniah di atas minat anda untuk mendalami ilmu emas.

Di sini saya telah menulis satu laporan PERCUMA bertajuk:

Panduan Membuat Pelaburan Emas Fizikal yang Betul, Tepat dan Selamat”.

 

panduan_emas_fizikal

Untuk download ia, sila klik sini:

http://bit.ly/pelaburan_emas_fizikal 

Saya menulis laporan ini dengan satu niat iaitu membantu anda memahami cara-cara membuat pelaburan emas dengan betul, tepat dan selamat.

Untuk pengetahuan anda, saya aktif di dalam pelaburan emas sejak tahun 2008 sehingga hari ini. Pada waktu itu pelaburan emas masih terlalu baru di Malaysia. Kesedaran rakyat Malaysia terhadap pelaburan emas masih di tahap rendah.

Untuk mendapatkan ilmu emas ketika itu saya membaca buku-buku rujukan yang dibeli dari luar negara. Ini kerana buku-buku tempatan tentang emas @ pelaburan logam berharga adalah sangat terhad.

Cikgu-cikgu yang berkongsi ilmu emas dengan saya terdiri daripada pensyarah-pensyarah dan professor universiti. Dengan tunjuk ajar mereka, saya rasa amat bertuah kerana dapat mempelajari ilmu emas yang betul dengan orang yang betul-betul pakar.

Saya dapati amat penting untuk anda mempelajari ilmu dari orang yang pakar di dalam bidang berkenaan. Ini kerana jika tersalah langkah, anda mungkin mempelajari ilmu emas ini dari agen-agen skim cepat kaya yang bertopengkan emas. Mereka ini akan mengajar ilmu emas yang jauh terpesong.

Apatah lagi jika keuntungan segera, sentimen keagamaan dan bangsa dijadikan daya penarik. Akhirnya, anda boleh rugi besar kerana menjadi mangsa penipuan.

Saya doakan anda mendapat manfaat daripada laporan ini. Kuasailah ilmu emas. Ilmu kekayaan sebenar.

Untuk download laporan percuma ini, sila klik sini:

http://bit.ly/pelaburan_emas_fizikal 

.

p/s: Jika anda gagal download laporan percuma ini, sila sms@whatsapp nama dan email anda ke hp saya 013-2126999 untuk bantuan. Saya akan emailkan terus laporan ini kepada anda.

 

Terima kasih :)

Syukor Hashim

Admin www.jutawanemas.com
Whatsapp/SMS/tel: 013-2126999

Hadiah dari blog Jutawanemas PERCUMA!

Nak hadiah FREE preview ebook "Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas" sebanyak 105 mukasurat untuk anda?

Juga tips-tips pelaburan emas yang menguntungkan terus ke-email anda.

Anda cuma masukkan nama dan email anda ke dalam kotak di bawah.

Nanti hadiah anda akan sampai kat dalam email :)

Ilmu tahun 2016: Kuasai Ilmu Pelaburan Emas.

5 January 2016 – 12:55 pm

Selamat tahun baru 2016!   Jika anda tercari-cari ilmu untuk dipelajari bagi tahun 2016, saya cadangkan anda kuasai ilmu pelaburan emas!   Cara terpantas menguasai ilmu emas adalah dengan hadir ke 2 seminar saya ...

Mari join kelas hujung minggu Gold Investment 101 (tarikh 21/11/2015)

18 November 2015 – 10:06 am

Anda ingin menguasai ilmu pelaburan emas yang betul, tepat dan selamat? Jemput join seminar Gold Investment 101 pada hari Sabtu ini 21/11/15 Anda akan belajar 26 topik penting di dalam seminar Gold Investment ...

Kenapa menyimpan emas menjadikan anda semakin kaya?

4 November 2015 – 12:15 pm

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Anda nak tahu rahsia emas? Download dan baca laporan khas ini. Ia akan menjawab rahsia kenapa menyimpan emas menjadikan anda semakin kaya. 22 mukasurat yang penuh dengan informasi dan contoh ...

Anda Ingin Mengumpulkan Jongkong Emas 0.5 gram emas 999.9? Harga murah ajer..

8 October 2015 – 2:29 pm

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Public Gold kini mengeluarkan jongkong emas 0.5 gram emas 999.9 sebagai koleksi. Jika anda seorang pengumpul emas, terdapat 3 design yang anda boleh pilih iaitu: 1. Public Gold Museum 2. ...

syukorBlog ini bertujuan memberikan anda panduan dan teknik-teknik membuat pelaburan emas yang tepat, selamat dan menguntungkan.

Dengan mengetahui rahsia pelaburan emas, anda akan mempunyai portfolio pelaburan yang selamat dan menguntungkan.(Penulis)

Jika anda pembaca yang baru, sila baca kesemua artikel terdahulu blog ini untuk mengetahui rahsia pelaburan emas (klik sini)

Dari: Syukor Hashim, Admin Jutawanemas.com
SMS/Whatsapp me@ 013-2126999

Pesanan: Untuk mendapat artikel terbaru, anda boleh melanggan newsletter blog ini. ianya FREE! Masukkan e-mail anda di dalam kotak di bawah:

Langgan RSS

Dapatkan panduan PERCUMA tentang pelaburan emas! Klik gambar.


Dapatkan panduan PERCUMA pelaburan emas fizikal. Klik gambar.


Saya@TV9 interview: Pelaburan Emas

Saya@TV1 Interview: Potensi Pelaburan Emas
Facebook saya

Be MyFriend@Google+
Komen Pembaca