Ebook

Archive for the ‘ebook’ Category

Maklumat Percuma. Apakah faktor-faktor yang mempengaruhi harga emas?

Monday, January 9th, 2017 |
Jika anda ingin menjadi pelabur emas professional, maka anda perlu tahu faktor-faktor yang menggerakkan harga emas.
 
Contohnya, ramai orang ingat faktor Chinese New Year boleh menggerakkan harga emas. Sebenarnya tidak!.
 
Saya bagi contoh, terdapat 4 kejadian yang menggerakkan harga emas (naik dan turun). Analisis terperinci boleh anda baca mengenainya:
 
1) Brexit
2) Interest Rate Hike oleh Federal Reserved
3) Kemenangan Donald Trump
4) Global Investment Market
 
Ada banyak lagi-faktor-faktor yang menggerakkan harga emas.
 
Semua ini saya dah sahabat saya Shufaad Norani kongsikan dalam buku terbaru versi updated “Analisis Fundamental harga Emas”
Ini adalah buku fizikal.
cover-buku
 
Saya ingin menghadiahkan 55 mukasurat daripada 193 mukasurat buku ini kepada anda.
Baca dan hadamkan 🙂
 
Jika anda berminat dengan buku fizikal, ada offer. Sehingga 16/1/2017 sahaja.
 
Buku ini boleh dibeli dengan harga tawaran RM60 (buku+ebook+poslaju). Harga biasa RM80. Anda jimat RM20.
 
Jika berminat, sila buat perkara berikut:
1. Bank in RM60 ke akaun maybank ini 154026356464 Syukor Hashim
2. Whatsapp gambar slip pembayaran ke hp saya 013-2126999 bersama nama penuh, alamat pos dan email anda.
3. Tunggu reply dari saya.
Itu sahaja. Selamat membaca!

Saya sedang menulis update buku Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas. Download previewnya FREE!

Monday, July 14th, 2014 |

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Tuan puan pembaca blog sekalian,

Saya sedang menyiapkan update buku “Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas versi 2014-2015”

Jadi saya nak offer anda untuk download FREE preview 54 muka surat daripada buku yang sedang ditulis ini.

Di dalam update ini, anda akan mengetahui:

1. Fakta-fakta menarik tentang emas?
2. Kenapa anda perlu menyimpan emas?
3. Kenapa emas dipanggil magnet kekayaan?
4. Bagaimana mengaktifkan rasa suka terhadap emas?
5. Bagaimana membuat pelaburan emas Public Gold

Klik link ini untuk download FREE Preview updated EBOOK

http://bit.ly/previewbuku2014

ebook_update

 

Klik link ini untuk download.

http://bit.ly/previewbuku2014

 

Saya rasa sebulan dua lagi baru siap sepenuhnya.

Bagi pembeli buku Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas sekarang, versi terbaru akan anda dapat FREE.

Anda boleh dapatkan versi penuh di www.pelaburanemas.com

Selamat membaca 🙂

 

me

Syukor Hashim
whatsapp/sms: 013-2126999

 

Ebook Analisis Teknikal Harga Emas Versi 2012 – Teknik dan Strategi Dibongkarkan (versi terbaru)

Friday, February 17th, 2012 |
Nota admin: Seminar Pelaburan Emas dan Analisis Teknikal Harga Emas
yang terdekat akan diadakan pada tarikh dan masa berikut:
Tarikh/tempat: 4/3/2012 (Ahad) di Hotel Seri Malaysia, Johor Bahru
Masa: 9 pagi - 5.30 petang. Bayaran: RM300 seorang
Pendaftaran: Mohd Faeez Mazlan hp 019-7505731 @ Shufaad hp 016-6447174
(klik sini utk contoh isi kandungan seminar)
________________________________________________________________________

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar pembaca sekalian?

Saya doakan anda semua sihat, ceria dan gembira adanya.

Baiklah, saya ada berita baik untuk anda semua.

Di sini saya ingin memaklumkan kepada anda semua bahawa saya dan shufaat telah selesai menulis ebook.

“Analisis Teknikal Harga Emas versi 2012 – Teknik dan Strategi Dibongkar”.

Sekarang kami ingin berkongsi ilmu ini dengan anda semua semua.

Ebook terkini ini lebih fresh dan mantap.

Ia dikemas kini dengan informasi-informasi terbaru, lebih banyak contoh dan teknik-teknik terbaru untuk pembaca.

Ia adalah update daripada ebook terdahulu iaitu “Teknik-teknik Hebat Analisis Teknikal Untuk Pasaran Emas – Panduan Lengkap Menggunakan Perisian MetaTrader 4.

Kami berharap dengan ebook ini anda dapat mempelajari kemahiran analisis teknikal harga emas menggunakan perisian terkemuka dunia iaitu MetaTrader4.

Kenapa anda perlu belajar ilmu analisis teknikal harga emas?

Jawapannya ialah Ia akan membantu anda mengenalpasti harga yang terbaik untuk membeli, memborong dan menjual emas anda.

Tokey-tokey emas yang hebat kebanyakan tahu skill ini.

Hadiah untuk anda.

Baiklah, ada hadiah untuk pembaca semua 🙂

Saya menjemput anda untuk download 2 chapter penuh ebook ini secara PERCUMA dan menilai sendiri kemantapan ebook versi terbaru 2012 ini 🙂

Selepas membaca 2 topik percuma ini anda akan tahu cara-cara untuk download dan install perisian MetaTrader 4 di dalam komputer anda. Anda juga boleh customize carta dan warna antaramuka MetaTrader 4 ini menjadi lebih informatif.

Ok mari download sekarang. Klik gambar “Download Now”. FREE ajer.

Selepas download chapter percuma ini, sila baca, fahamkan dan buat sket kerja rumah.

Cuba download dan install MetaTrader4 ke komputer anda, install dan customizekan MT4 anda seperti di dalam tajuk 2.

Siapa berjaya buat, angkat tangan.

Lepas tu ketakkan kat ruangan komen dan tulis “Saya dah berjaya buat!”

Saya nak tengok berapa orang berjaya 🙂


Gambar: Baca ebook dan cuba buat sampai dapat screen macam nie. 

 

Isi kandungan ebook ini.

TAJUK 1: ANALISIS FUNDAMENTAL SEBAGAI PENGGERAK HARGA

1.1             Lonjakan Harga Emas
1.1.1          Statistik Pergerakan Harga Emas Tahun 2011
1.1.2          Harga Emas Sepanjang Tahun 2011
1.2             Faktor-faktor yang mempengaruhi harga emas
1.2.1          China – Pengeluar emas terbesar dunia
1.2.2          Minyak – Emas hitam yang diburu
1.2.3          Ekonomi dan Inflasi
1.2.4          Pengaruh Amerika Syarikat dan USD
1.2.5          India – Pengguna emas terbesar dunia
1.2.6          EuroZone – The Domino Effect

TAJUK 2: META TRADER 4

2.1          Memperkenalkan, MetaTrader 4
2.1.1       Memuat turun MetaTrader 4
2.1.2       Mencipta akaun di MetaTrader 4
2.1.3       Bereksperimen dengan tools di MetaTrader 4

TAJUK 3: ANALISIS TEKNIKAL – SENI MENGANALISA CARTA

3.1          Candlestick Sebagai Asas Analisis Teknikal
3.1.1       Mengenali Candlestick
3.1.2      Candlestick Pattern
3.1.3      Candlestick Formation
3.2         Memahami Konsep Support Dan Resistance (S&R)
3.2.1      Menggunakan Price Action Study sebagai S&R
3.2.2      Menggunakan Fibonacci Retracement dan Expansion sebagai S&R
3.3         Menggunakan Tools dan Indikator MT4
3.3.1      Trendline
3.3.2      Equidistant Channel
3.3.3      Moving Average
3.3.4      Relative Strength Index
3.3.5      Stochastic
3.3.6      Bollinger Band (BB)

TAJUK 4: ANALISIS PERGERAKAN HARGA EMAS UNTUK TAHUN 2012

LAMPIRAN
 

Berapakah harga ebook ini?

Ebook ini dijual pada harga RM70 sahaja.

Ini kerana sekali anda membeli ebook ini, anda akan mendapat FREE update untuk selama-lamanya

Apakah kelebihan yang akan anda perolehi apabila membeli ebook ini?

Sebagai pembeli ebook ini, anda akan memperolehi kelebihan-kelebihan berikut:

1. FREE update  – Setiap kali saudara Shufaad mengemaskinikan ebook ini.
Anda akan mendapat versi terbaru secara PERCUMA.

2. Perbincangan di forum http://blog.melakafx.com/forum/gold/
Jika ingin bertanya, anda boleh bertanya soalan di forum kat blog
cikgu Shufaad.

Bagaimana cara membeli ebook ini?

 

Untuk membeli ebook ini anda boleh bank in ke dalam akaun saya samada:

1. Maybank 554110103311 Jutawanemas Consulting
2. CIMB 04050000216101 Jutawanemas Consulting
3. Public Bank 4500959623 Syukor bin Hashim

Setelah membuat pembayaran, anda boleh sms saya 013-2126999 atau menggunakan contact form (klik sini)

Untuk SMS taipkan seperti ini:

Ebook Teknikal – nama anda, email, bank yang anda bank in dan masa bank in, kemudian hantarkan ke hp saya 013-2126999.

contoh SMS:

 Ebook teknikal – Ahmad Amin, ahmad@yahoo.com, RM70, Maybank, 9 pagi.


Pesanan: Bagi mereka yang telah membeli ebook versi terdahulu, anda akan mendapat ebook ini secara percuma, sila email ke shufaad@gmail.com atau sms en Shufaat di 016-6447174 untuk mendapatkannya.

 

Kesimpulannya.

1. Dapatkan ebook ini. Ia dijamin membantu anda.

2. Kemudian anda perlu praktikkan segala ilmu yang ada di dalam e-book ini.

3. Kemudian anda sentiasa perlu menambah ilmu di dada.  Kerana semakin banyak
ilmu anda… semakin hebat diri anda.

Jika anda ingin mempelajari ilmu ini dengan lebih pantas, anda boleh menyertai seminar pelaburan emas dan analisis teknikal harga emas yang diadakan dari masa semasa.

Yang terdekat ialah pada 4 Mac 2012 di JB. Tengok info kat atas sekali. Anda boleh register sekarang.

Ok then, selamat belajar.

 

 


Dari saya dan Noor Shufaad.

 

1. Kongsikan maklumat ini dengan rakan-rakan FB anda. Sila klik ikon recommend dibawah. rakan-rakan anda akan berterima kasih kepada anda.

2. Jika anda ingin mendapatkan info mengenai pelaburan emas, sila subscribe newsletter blog ini. ianya FREE . Masukkan emel anda kedalam kotak di penjuru kanan blog ini.

.

 

 

Buku Analisis Teknikal Harga Emas – Strategi Membeli dan Menjual Emas Fizikal Pada Harga Terbaik

Monday, November 8th, 2010 |

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar pembaca sekalian? Saya doakan anda semua sihat, ceria dan gembira.

Baiklah, seperti yang dijanjikan, hari ini adalah hari pelancaran buku “Analisis Teknikal Harga Emas –  Strategi Membeli dan Menjual Emas Fizikal Pada Harga Terbaik”.

Buku ini adalah akan menjawap persoalan-persoalan berikut:

1. Bilakah masa terbaik untuk membeli emas?
2. Bilakah masa terbaik untuk menjual emas?

Di dalam buku ini, anda akan menggunakan Meta Trader 4  sebagai platform untuk memantau pergerakan harga emas semasa.

cover-analisis-teknikal

________________________________________________________________________
Dapatkan laporan percuma daripada ebook ini  (bentuk pdf) . Klik disini untuk mendapatkannya (klik sini)
p/s: Setelah membaca laporan ini, anda sudah boleh memasang platform MT4.

________________________________________________________________________

Pengenalan.

Untuk pengetahuan anda semua, salah satu senjata yang saya gunakan bagi memaksimakan keuntungan pelaburan emas ialah pengetahuan membuat analisis teknikal terhadap harga emas.

Saya telah mula belajar kemahiran analisis teknikal sejak tahun 2006 (menggunakan Meta Trader4) .

mt4

Memang best dan sangat membantu 🙂

Ini kerana saya boleh melihat dengan jelas pergerakan harga emas dan menetapkan target harga belian.

Cara termudah membuat analisis teknikal terhadap pasaran emas ialah dengan menggunakan perisian Meta Trader 4. Perisian ini sangat hebat dan begitu mudah digunakan. Apa yang menarik ialah perisian ini mengandungi indikator-indikator (petunjuk) yang telah tersedia.

Anda perlu tahu bagaimana mencari dan memanipulasikan petunjuk-petunjuk ini. Selepas itu anda boleh melihat trend harga emas dengan sangat jelas.


Gambar: Antaramuka Perisian Meta Trader 4.

Dengan menguasai kemahiran analisis teknikal menggunakan Meta Trader 4, anda mempunyai kelebihan yang lebih tinggi untuk membuat keuntungan berbanding mereka yang tidak menggunakan kemahiran analisis teknikal.

Anda boleh melihat dengan jelas trend harga emas, support dan resistance harga emas momentum harga emas dan banyak lagi.

Anda boleh membuat jangkaan yang lebih tepat tentang buying opportunity (bila nak memborong emas).

Memandangkan ilmu analisa teknikal ini agak  teknikal (dah nama pun analisis teknikal), saya telah meminta mentor saya, saudara Noor Shufaad untuk menulis bukuini.

Beliau adalah seorang forex trader, pengajar kelas forex, pencinta emas dan sahabat baik saya.

Beliau bukan sekadar menulis buku, tetapi akan membuat seminar berkenaan analisis teknikal supaya pembeli buku boleh hadir ke kelas praktikal dan mendapat kefahaman yang lebih jelas.

Siapa yang patut membeli buku ini?

Ebook ini patut dibeli oleh:

1. Mereka yang ingin memaksimakan keuntungan daripada pelaburan emas
2. Mereka yang inginkan panduan mengenalpasti buying opportunity
3. Mereka yang ingin mengetahui indikator-indikator yang boleh membantu
4. Mereka yag berminat dengan ilmu-ilmu berkenaan analisis teknikal
5. Mereka yang inginkan mendapat bimbingan daripada pakar analisis teknikal.

Isi kandungan buku.

Isi kandungan buku ini adalah:

FAKTOR-FAKTOR FUNDAMENTAL YANG MEMPENGARUHI HARGA EMAS

1.1        Pengaruh China sebagai pengeluar dan pengguna emas utama dunia.
1.2        Pengaruh minyak (dan politik) di dalam permintaan emas.
1.3        Pengaruh USD, sebagai mata wang utama dan kaitannya dengan emas
1.4        India sebagai kuasa pengguna emas terbesar dunia.

ANALISIS TEKNIKAL

2.1    Memuat turun Program MetaTrader 4
2.2    Memulakan Program Meta Trader 4
2.3    Customizing Meta Trader 4
2.4    Menggunakan History Price Sebagai Panduan

MERAMAL PERGERAKAN HARGA EMAS.

2.5    Menggunakan Tools dan Indicator Asas
2.5.1 Candlesticks
2.5.2 Support dan Resistance (S&R)
2.5.3 Trendline
2.5.4 Channel
2.5.5 Moving Average
2.5.6 Fibonacci
2.5.7 Relative Strenght Index (RSI)
2.5.8 Stochastic (Stoch)

RAMALAN PAKAR EKONOMI TENTANG HARGA EMAS

 

Apakah kelebihan yang akan anda perolehi apabila membeli ebook ini?

Sebagai pembeli ebook ini, anda akan memperolehi kelebihan-kelebihan berikut:

1. FREE update  – Setiap kali saudara Shufaad mengemaskinikan buku ini.
Anda akan mendapat versi ebook terbaru secara PERCUMA.

2. Anda mendapat buku fizikal dan juga versi ebook.

Berapakah harga buku ini?

Buku dan ebook ini dijual pada harga RM70 sahaja (termasuk pos).

Ini kerana sekali anda membeli ebook ini, anda akan mendapat FREE update untuk selama-lamanya

Bagaimana cara membeli ebook ini?

Untuk membeli buku ini anda boleh bank in ke dalam akaun saya samada:

1. Maybank 554138007551 Buku Emas Resources
2. CIMB 8602017363 Buku Emas Resources

Setelah membuat pembayaran, anda mesti whatsapp atau sms saya 013-2126999 atau menggunakan contact form (klik sini)

Untuk Whatsapp @ SMS taipkan seperti ini:

Buku Teknikal – nama anda, email, bank yang anda bank in dan masa bank in, kemudian hantarkan ke hp saya 013-2126999.

contoh SMS:

 Buku teknikal – Ahmad Amin, ahmad@yahoo.com, Maybank, 26 November 2013, 11.30am


Kesimpulannya.

1. Dapatkan buku ini. Ia dijamin membantu anda.

2. Kemudian anda perlu praktikkan segala ilmu yang ada di dalam buku ini.

3. Kemudian anda sentiasa perlu menambah ilmu di dada.  Kerana semakin banyak
ilmu anda… semakin hebat diri anda.

Ok then, selamat belajar 🙂


Dari saya dan Noor Shufaad.

 

1. Kongsikan maklumat ini dengan rakan-rakan FB anda. Sila klik ikon recommend dibawah. rakan-rakan anda akan berterima kasih kepada anda.

2. Jika anda ingin mendapatkan info mengenai pelaburan emas, sila subscribe newsletter blog ini. ianya FREE . Masukkan emel anda kedalam kotak di penjuru kanan blog ini.

.

 

Jadual Seminar Bulan November 2010 dan Pelancaran Ebook Teknik-teknik Hebat Analisis Teknikal Untuk Pasaran Emas

Wednesday, November 3rd, 2010 |

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar semua pembaca? Saya doakan anda semua sihat ceria dan bahagia adanya.

First sekali saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang menghadiri seminar Peluang Perniagaan Emas bersama Public Gold.

Sambutan yang diberikan amat menggalakkan.

Ramai sungguh orang yang minat emas sekarang nie.

Anda boleh tengok gambar-gambar sepanjang seminar saya di KL, Sungai Petani, Ipoh, Penang, Kl, Johor Bahru dan Kelantan di bawah sana.

Bagi mereka yang terlepas seminar bulan Oktober,  anda masih berpeluang menyertai seminar pada bulan ini. Kali ini saya akan membuat seminar di KL, Sungai Petani, Ipoh, Penang, Kuantan dan Bentong, Kota Bharu, Kuala Terengganu dan JB. 

Untuk pengetahuan anda seminar ini memang best. Ini kerana saya lebih menumpukan kepada educational knowledge. Saya mahu setiap orang yang hadir ke seminar ini menjadi celik emas.

Selepas celik emas barulah boleh belajar cara buat duit banyak dengan emas 🙂


Best tak datang seminar? Best!!!

Jadual seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold.

Ok, ini jadual seminar saya untuk bulan November 2010.

Hari Masa Tajuk Negeri Tempat
Sabtu
.
06/11/2010
10.30 pagi – 12.30 tghp/s: Malam takde seminar Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold. Bandar Sunway Public Gold Office 
42A, Jalan PJS 8/6 (tingkat 3),
Mentari Business Park,
Bandar Sunway, 
Isnin
.
08/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Kedah (SP) Public Gold Office
Sungai Petani
86B, First Floor
Jalan Pengkalan, 
08000 Sungai Petani
Selasa
.
09/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Perak (Ipoh) Public Gold Office (Ipoh, Perak)
No. 45, 45A & 45B,
Jalan Yang Kalsom, 30250 Ipoh, Perak
Rabu
.
10/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Penang Public Gold Bishop Street Branch No.84, Lebuh Bishop,
10200 Penang, Malaysia.
Khamis
.
11/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Bentong,Pahang Restoran TMK,
P32, Pusat Perniagaan Bentong Maju
Jumaat
.
12/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Kuantan,Pahang Hotel Vistana Kuantan, Jalan Teluk Sisek
tel: 09-5178000
Sabtu
.
13/11/2010
3.00 petang –5.00 petang Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold. Bandar Sunway Public Gold Office 
42A, Jalan PJS 8/6 (tingkat 3),
Mentari Business Park,
Bandar Sunway, 
Ahad
.
14/11/2010
.
(ada 2 sesi) 
.p/s: pilih salah satu sesi ajer sebab seminar yang sama.
Sesi I
.
3.00 petang  – 5.00 petang
.
Sesi II
.
8.30  malam  – 10.30 malam
Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold. Johor Bahru Public Gold Taman Perling Branch
45A & B, Jalan Persisiran Perling, Taman Perling, 81200 Johor Bahru, Johor.
Ahad
.
21/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Kelantan Public Gold Kelantan Branch,
Tingkat 1, Lot 257
Jalan Kebun Sultan
Kota Bharu (sebelah Public Bank)
Isnin
.
22/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Kuala Terengganu Ming Star Hotel,
Jalan Sultan Zainal Abidin
Kuala Terengganu

Bagaimana cara untuk hadir ke seminar ini:

Seminar ini adalah PERCUMA.

Tetapi sebelum datang kena register tempat terlebih dahulu.

Untuk hadir, anda perlu sms ke h/p saya: 013-3819901  butiran-butiran berikut:

1. Nama penuh
2. Email
3. Tarikh dan lokasi seminar pilihan anda

Kemudian, saya akan memberikan maklumbalas samada masih ada kekosongan tempat atau tidak.

Apa faedah datang ke seminar ini?

First sekali, seminar ini adalah lebih kepada education mengenai pelaburan emas. Saya lebih menumpukan kepada topik “Bagaimana Emas Boleh Menguntungkan Anda?” 

Kebanyakan peserta seminar ini mengakui bahawa mereka tidak pernah terfikir tentang keuntungan lumayan apabila menyimpan emas, apatah lagi melihat teknik-teknik manipulasi harga emas bagi mendapat lebih keuntungan.

Kemudian baru saya bercerita tentang keuntungan berniaga emas. Jadi, kalau anda nak tahu selok belok pelaburan emas maka anda kena hadir seminar ini.

FREE pulak tu 🙂

Gambar seminar bulan Oktober 2010.

Saya ingin berkongsi gambar-gambar seminar bulan Oktober lepas. Memang best dan mendapat sambutan yang hangat.

Terima kasih kepada mereka yang hadir. Semoga ilmu emas yang anda perolehi akan menguntungkan anda pada masa hadapan.


Seminar di Ipoh, Perak


Sunway, KL – Ramai betul orang


Seminar kat Penang


Seminar kat Johor Bahru


Seminar kat Sungai Petani


Seminar kat Kota Bharu, Kelantan


Mengajar matematik Ar-Rahnu 🙂


Pelancaran Ebook Teknik-Teknik Hebat Analisis Teknikal Untuk Harga Emas – pada 8 November 2010.

Baiklah, ada berita baik bagi mereka yang berminat mengetahui rahsia analisis teknikal harga emas.

Adakah anda ingin mengetahui selok-belok teknik-teknik membuat analisis harga emas?

Jika ya, maka saya ada berita baik untuk anda.

Saya telah meminta kawan dan mentor analisis teknikal saya, saudara Noor Shufaad untuk menulis ebook bertajuk ” Teknik-teknik Hebat Analisis Teknikal Untuk Pasaran Emas – Panduan Lengkap Menggunakan Platform Meta Trader4″

Beliau merupakan admin www.melakafx.com dan www.shufaad.com

Beliau seorang usahawan dan cikgu forex di Melaka.

Di dalam ebook ini beliau mengajar anda teknik-teknik membuat analisa teknikal menggunakan platform perdagangan yang paling popular iaitu Meta Trader4.

Bukan setakat tulis ebook, saya minta beliau untuk membuat seminar/kelas praktikal untuk analisis teknikal harga emas kepada mereka yang berminat. Jadi, teori pun belajar, praktikal pun belajar.

Kalau takder aral melintang, pembeli ebook beliau boleh menghadiri kelas praktikal ini kat KL pada 4 Disember 2010 (tentatif).

So semua orang bersedia ye.. pengumuman rasmi akan diberitahu 2-3 hari dari sekarang 🙂


Saudara Shufaad – Forex pun dia buat, gold pun dia buat 🙂

InsyaAllah selepas membaca ebook ini anda boleh membuat analisis teknikal sendiri dan mengenalpasti trend, support, resistance dan buying opportunity untuk pasaran emas.

Bila boleh beli ebook ini?

hehehe.. kalau ada yang nak beli sekarang.. harap bersabar sebab ebook ini akan dilancarkan untuk jualan pada:

Hari Isnin: 8/11/2010
jam 9.30 pagi.

So sila ready pada tarikh tersebut.

Kalau ada sebarang soalan atau komen, sila letakkan di ruangan komen. Nanti saya atau Shufaad boleh tolong jawabkan 🙂

Ok then, jumpa anda di seminar saya dan seminar saudara Shufaad.

.

syukorBlog ini bertujuan memberikan anda panduan dan teknik-teknik membuat pelaburan emas yang tepat, selamat dan menguntungkan.

Dengan mengetahui rahsia pelaburan emas, anda akan mempunyai portfolio pelaburan yang selamat dan menguntungkan.(Penulis)

Jika anda pembaca yang baru, sila baca kesemua artikel terdahulu blog ini untuk mengetahui rahsia pelaburan emas (klik sini)

Dari: Syukor Hashim (PG000012)
Public Gold Official Speaker
PG Dealers trainer and Gold consultant.
Anda boleh WhatsApp saya di 013-2126999

**Laporan percuma. Klik gambar untuk download**


Follow FB saya...


Langgan newsletter PERCUMA di sini.

Langgan RSS


Saya@TV9 interview: Pelaburan Emas

Saya@TV1 Interview: Potensi Pelaburan Emas



Public Gold free report Ebook teknikal analisis Peluang berniaga emas