Ebook

Buku Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas Telah Diterbitkan

Ditulis pada 21 June 2016 – 9:58 am | by syukor |


Nota admin: Kenapa emas itu digelar magnet kekayaan dan
mengelakkan kebocoran wang? Apakah rahsia menggunakan EMAS
untuk menarik kekayaan datang kepada anda?
Dapatkan FREE preview 94 mukasurat buku ini. Masukkan
nama dan email anda di dalam kotak kuning dibawah.
(kotak Hadiah dari Blog Jutawanemas Percuma)
________________________________________________________________________

coverAssalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar pembaca sekalian? Saya doakan anda semua sihat, ceria dan penuh tenaga.

Berita baik untuk anda yang ingin mengetahui rahsia membuat pelaburan emas yang betul, tepat dan selamat.

Buku dan e-book mengenai pelaburan emas di Malaysia telah siap ditulis dan dibuka untuk jualan sekarang. Setiap pembeli buku akan turut menerima versi ebook percuma (anda boleh membaca di komputer atau iPad anda).

Anda boleh membaca maklumat lengkap di laman web www.pelaburanemas.com

(p/s: ebook adalah produk digital yang boleh di muat turun serta -merta dan dibaca kat komputer)

Tajuk buku ini ialah:

Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas – Teknik-teknik Menjana Kekayaan Dengan Emas Dibongkarkan.

Saya amat gembira kerana dapat berkongsi ilmu pelaburan emas dengan anda di dalam bentuk buku fizikal dan e-book.

Bagi mereka yang membaca dan mengikuti blog jutawanemas ini, saya pasti ianya begitu informatif dan banyak membantu anda.

Namun, kehadiran buku fizikal dan juga versi e-book ini akan lebih membantu anda mengenai pelaburan emas.

buku_pelaburan_emas

Gambar: Buku menyingkap Rahsia Pelaburan Emas

pegang_buku

Siapakah yang patut membeli buku ini?

Buku ini patut dibeli oleh:

1. Mereka yang ingin mengetahui keistimewaan emas
2. Mereka yang inginkan panduan bagaimana memilih emas pelaburan terbaik
3. Mereka yang ingin mengetahui bagaimana menjana keuntungan dengan emas
4. Mereka yang ingin mengetahui bagaimana menjadikan emas sebagai perniagaan
5. Mereka yang ingin menjadi pelabur emas yang bijak
6. Mereka yang inginkan mendapat bimbingan daripada pakar emas

p/s: Setiap pembeli buku saya akan mendapat percuma ebook “Emas-emas Yang Hilang”  tulisan saudara Abd. Hafiz.

Jadi anda akan mendapat 1 buku fizikal dan 2 ebook.

Berapa Harga Pakej Buku dan  kedua-dua ebook ini?

Harga bagi kedua ebook ini serta semua kelebihan diatas adalah RM80 sahaja (termasuk kos pos FREE)

Untuk membeli buku Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas,

Sila ke www.pelaburanemas.com untuk mendapatkannya 🙂

 

 

2_ebook

Apakah rahsia pelaburan emas yang pertama?

Rahsia pelaburan emas yang pertama ialah:

Anda  perlu mendapat ilmu yang betul berkenaan pelaburan emas. Emas/kekayaan akan datang pada orang yang berilmu.

Sebaliknya emas/kekayaan hilang daripada orang yang tiada ilmu.

Jadi, membaca buku ini merupakan jalan pantas mendapat ilmu yang betul mengenai pelaburan emas.

Kesimpulannya.

1. Langkah pertama anda di dalam pelaburan emas akan menjadi lebih mudah dengan

membaca e-book ini. Ia dijamin membantu anda.

2. Kemudian anda perlu praktikkan segala ilmu yang ada di dalam e-book ini.

3. Kemudian anda sentiasa perlu menambah ilmu di dada.  Kerana semakin banyak

ilmu anda… semakin hebat diri anda.

Ok then, selamat menimba ilmu emas.

syukor

 

Syukor Hashim

Penulis buku “Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas”

Admin Jutawanemas.com

sms: 013-2126999

 

.

Hadiah dari blog Jutawanemas PERCUMA!

Nak hadiah FREE preview ebook "Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas" sebanyak 105 mukasurat untuk anda?

Juga tips-tips pelaburan emas yang menguntungkan terus ke-email anda.

Anda cuma masukkan nama dan email anda ke dalam kotak di bawah.

Nanti hadiah anda akan sampai kat dalam email :)

Artikel berkaitan:

Related Posts

Put your related posts code here
  1. 73 Responses to “Buku Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas Telah Diterbitkan”

  2. By shahirul on Jan 14, 2010 | Reply

    salam…mulai minggu depan ,saya akan beli e-books ini…tq kpd admin yg menerbitkan buku ini…

  3. By wolverin74 on Jan 15, 2010 | Reply

    awat hg tak jual buku tu dalam bentuk fizikal. sakit mata nak baca kat pc.kalau print pun dia jadi tak kemas dan cantik macam buku betul. kalau cetak buku, boleh jual secara online juga

  4. By anis on Feb 10, 2010 | Reply

    salam.. saya dah bank in ke akaun maybank jutawanemas trading

  5. By fizan on Feb 17, 2010 | Reply

    En Syukor leh tolong email kan saya mcm mane leh saya dptkan ebook nie

    reply: Saya dah tulis kat dalam artikel tu:

    Untuk membeli ebook-ebook ini, anda boleh bank in ke dalam akaun saya samada:

    1. Maybank 554110101693 Jutawanemas Trading

    2. CIMB 04060067201528 Syukor bin Hashim

    3. Public Bank 4500959623 Syukor bin Hashim

    Setelah membuat pembayaran, anda boleh sms saya 013-3819901

  6. By ijal on Feb 24, 2010 | Reply

    Saya rasa kalau diterbitkan dalam bentuk buku lagi bagus kot……

    reply: InsyaAllah akan dipertimbangkan.

  7. By ashah on Mar 6, 2010 | Reply

    Salam,

    Saya antara yang ketinggalan dalam dunia emas ni…baru terbukak mata seminggu yang lepas….itu pun dari seorang kawan yang tak berapa kenal – dia rekomen Public Bank (GIA) – Bank Rakyat (Ar-Rahnu). Tapi dia tak cerita habis…sejak tu abis saya selongkar internet cari maklumat…jumpa JUTAWANEMAS…lega sebab dapat jawapan transparent dari adminnyer..Cadang nak buat loan RM30k. Nak beli emas, tapi ilmu tak sampai buku lali pun..Minggu ni jugak saya nak beli 'rahsianya'…harap 'orang lama' dapat bantu saya…..saya nak kaya!!…………….Ish….boleh ke mcm tu?

  8. By pacman on Jul 20, 2010 | Reply

    Adakah ebook ini masih dijual?

    reply: Ya. masih dijual.

  9. By fakhri on Sep 26, 2010 | Reply

    Salam encik syukor. Ebook ni masih dijual?

  10. By mridhuan on Oct 3, 2010 | Reply

    Assalamualaikum Tuan Admin dan peminat2 emas.Saya tahu kenapa e~book ni tak di buat buku.Sebab ianya rahsia yang sukar untuk didapati.kalau buku ramai lah boleh tiru dan copy ilmu ni..just pendapat saya..Sory kalau ada pihak terasa hati..

  11. By hafidz on Dec 9, 2010 | Reply

    salam en.syukor,sy berminat nk dapatkan ebook 2.

    masih dijual?

  12. By nazrul_ridwan on Feb 8, 2011 | Reply

    dah bank in utk ebook nih… tp camne nk download…. xsabar2 nk baca ebook nih…

  13. By AZMANOR72 on Feb 9, 2011 | Reply

    salam nazrul,

    beli buku betul lg bagus senang untuk dibaca…. masukkan j dlm beg blh baca kt mane2 yg terluang….

  14. By fishtunafish on Feb 14, 2012 | Reply

    Salam.ebook masih dijual?

  15. By reymohd83 on Jun 17, 2012 | Reply

    Tuan Tanah, saya ada membeli emas di Kuwait Finance House, ingin tanya pendapat tuan mengenai trend emas tahun ini sebab semenjak saya beli pada hujung tahun lepas harga dia turun dan naik.

    reply admin: Trend harga emas adalah menaik utk jangkamasa panjang, contohnya setahun dan keatas. tuan beli dan hold utk jangkamasa tersebut. kalau boleh simpan terus utk 4 tahun keatas lagi bagus 🙂

  16. By Mohd Zulhelmi on Sep 4, 2013 | Reply

    saya dah pernah beli e-book versi pertama dulu…macam mana saya nak dapatkan updatenya?

    tolong..

  17. By wan amar muzamil on Feb 6, 2014 | Reply

    Assalamualaikum semua..saya wan amar muzamil dari kedah..saya dah lawati page ni saya tercari cari macam mana nk join pelaburan ni, bagaimana syaratnya dan sebagainya..boleh kah admin terang kan kepada saya pasal pelaburan ni sebab pengetahuan saya dalam bidang ni memang kosong tetapi saya kena join sebab nak cari side income..

  18. By Vanness on May 29, 2014 | Reply

    eBook yang menarik!

  19. By Juriah Ishak on Sep 12, 2014 | Reply

    berapa harga buku ni?

  20. By syukor on Sep 16, 2014 | Reply

    RM80 untuk 1 buku dan 2 ebook. puan boleh order kat http://www.pelaburanemas.com

  21. By hassa on Oct 22, 2014 | Reply

    Saya nak beli buku dan tak mahu beli ebook boleh tak?

  22. By CMA Indonesia on Aug 7, 2015 | Reply

    bagus nih buku nya 🙂

  23. By zahidah on Dec 19, 2015 | Reply

    Salam. saya ingin tahu adakah buku Menyingkap rahsia pelaburan emas dijual di kedai buku sebab saya nak beli dgn segera.

  1. 1 Trackback(s)

  2. Feb 19, 2010: Pelaburan Emas yang betul VS Skim Pelaburan Emas. | Jutawanemas.com - Pelaburan emas di Malaysia: beli emas, etika emas, kijang emas, dinar emas, gold saving, gold saving passbook.

Post a Comment

*
syukorBlog ini bertujuan memberikan anda panduan dan teknik-teknik membuat pelaburan emas yang tepat, selamat dan menguntungkan.

Dengan mengetahui rahsia pelaburan emas, anda akan mempunyai portfolio pelaburan yang selamat dan menguntungkan.(Penulis)

Jika anda pembaca yang baru, sila baca kesemua artikel terdahulu blog ini untuk mengetahui rahsia pelaburan emas (klik sini)

Dari: Syukor Hashim (PG000012)
Public Gold Official Speaker
PG Dealers trainer and Gold consultant.





Follow FB saya...


Langgan newsletter PERCUMA di sini.

Langgan RSS


Saya@TV9 interview: Pelaburan Emas

Saya@TV1 Interview: Potensi Pelaburan Emas



Public Gold free report Ebook teknikal analisis Peluang berniaga emas


Komen Pembaca