Ebook

Buku Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas Telah Diterbitkan

Ditulis pada 25 April 2011 – 9:58 am | by syukor |


Nota admin: Kenapa emas itu digelar magnet kekayaan dan
mengelakkan kebocoran wang? Apakah rahsia menggunakan EMAS
untuk menarik kekayaan datang kepada anda?
Dapatkan FREE preview 94 mukasurat buku ini. Masukkan
nama dan email anda di dalam kotak kuning dibawah.
(kotak Hadiah dari Blog Jutawanemas Percuma)
________________________________________________________________________

coverAssalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar pembaca sekalian? Saya doakan anda semua sihat, ceria dan penuh tenaga.

Berita baik untuk anda yang ingin mengetahui rahsia membuat pelaburan emas yang betul, tepat dan selamat.

Buku dan e-book mengenai pelaburan emas di Malaysia telah siap ditulis dan dibuka untuk jualan sekarang. Setiap pembeli buku akan turut menerima versi ebook percuma (anda boleh membaca di komputer atau iPad anda).

Anda boleh membaca maklumat lengkap di laman web www.pelaburanemas.com

(p/s: ebook adalah produk digital yang boleh di muat turun serta -merta dan dibaca kat komputer)

Tajuk buku ini ialah:

Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas – Teknik-teknik Menjana Kekayaan Dengan Emas Dibongkarkan.

Saya amat gembira kerana dapat berkongsi ilmu pelaburan emas dengan anda di dalam bentuk buku fizikal dan e-book.

Bagi mereka yang membaca dan mengikuti blog jutawanemas ini, saya pasti ianya begitu informatif dan banyak membantu anda.

Namun, kehadiran buku fizikal dan juga versi e-book ini akan lebih membantu anda mengenai pelaburan emas.

buku_pelaburan_emas

Gambar: Buku menyingkap Rahsia Pelaburan Emas

pegang_buku

Siapakah yang patut membeli buku ini?

Buku ini patut dibeli oleh:

1. Mereka yang ingin mengetahui keistimewaan emas
2. Mereka yang inginkan panduan bagaimana memilih emas pelaburan terbaik
3. Mereka yang ingin mengetahui bagaimana menjana keuntungan dengan emas
4. Mereka yang ingin mengetahui bagaimana menjadikan emas sebagai perniagaan
5. Mereka yang ingin menjadi pelabur emas yang bijak
6. Mereka yang inginkan mendapat bimbingan daripada pakar emas

p/s: Setiap pembeli buku saya akan mendapat percuma ebook “Emas-emas Yang Hilang”  tulisan saudara Abd. Hafiz.

Jadi anda akan mendapat 1 buku fizikal dan 2 ebook.

Berapa Harga Pakej Buku dan  kedua-dua ebook ini?

Harga bagi kedua ebook ini serta semua kelebihan diatas adalah RM80 sahaja (termasuk kos pos FREE)

Untuk membeli buku Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas,

Sila ke www.pelaburanemas.com untuk mendapatkannya :)

 

 

2_ebook

Apakah rahsia pelaburan emas yang pertama?

Rahsia pelaburan emas yang pertama ialah:

Anda  perlu mendapat ilmu yang betul berkenaan pelaburan emas. Emas/kekayaan akan datang pada orang yang berilmu.

Sebaliknya emas/kekayaan hilang daripada orang yang tiada ilmu.

Jadi, membaca buku ini merupakan jalan pantas mendapat ilmu yang betul mengenai pelaburan emas.

Kesimpulannya.

1. Langkah pertama anda di dalam pelaburan emas akan menjadi lebih mudah dengan

membaca e-book ini. Ia dijamin membantu anda.

2. Kemudian anda perlu praktikkan segala ilmu yang ada di dalam e-book ini.

3. Kemudian anda sentiasa perlu menambah ilmu di dada.  Kerana semakin banyak

ilmu anda… semakin hebat diri anda.

Ok then, selamat menimba ilmu emas.

syukor

 

Syukor Hashim

Penulis buku “Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas”

Admin Jutawanemas.com

sms: 013-2126999

 

.

Hadiah dari blog Jutawanemas PERCUMA!

Nak hadiah FREE preview ebook "Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas" sebanyak 94 mukasurat untuk anda?

Juga tips-tips pelaburan emas yang menguntungkan terus ke-email anda.

Anda cuma masukkan nama dan email anda ke dalam kotak di bawah.

Nanti hadiah anda akan sampai kat dalam email :)

Artikel berkaitan:

Related Posts

Put your related posts code here
  1. 71 Responses to “Buku Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas Telah Diterbitkan”

  2. By trunnion on Aug 25, 2009 | Reply

    sy dah transfer $$ dah..

    hrp2, dpt memberi manfaat pd sy yg zero knowledge psl emas ni…

    reply: Of coz akan memberikan manfaat. Dijamin.

  3. By niza on Aug 25, 2009 | Reply

    saya dh beli versi yg pertama, adakah saya juga akan mendapat keahlian jika saya x beli ebook versi 2 ni..

    reply: Pembeli version 1 akan dapat keahlian secara percuma. hubungi team rahsia emas utk maklumat selanjutnya.

  4. By kayzack on Aug 25, 2009 | Reply

    salam… untuk pembeli awal beri la diskaun.. sampai tarikh tertentu.. harga tu boleh tahan juga tu.. hehe

    reply: Dapat 2 e-book, membership 6 bulan + boleh tanya kalau ada masalah + diskaun untuk seminar pelaburan emas. Should be ok la.. nie ilmu emas nie..

  5. By cikjune on Aug 25, 2009 | Reply

    kayzack, ilmu yang ada dalam tu lebih bernilai daripada RM80 hengget….

    reply: Haah.. ilmu emas nie mahal sket.. admin pun bayar beribu-ribu ringgit untuk mahir di dalam pelaburan emas.

  6. By paklong97 on Aug 26, 2009 | Reply

    tahniah sifu diatas kelahiran ebook ini…..teruskan usaha anda.

    reply: Terima kasih paklong :)

  7. By kayzack on Aug 26, 2009 | Reply

    saya setuju memang ilmu tu lebih bernilai dari RM80 tuh.. cuma lepas jgn la pulak ada special offer ke… ada diskaun ke.. so org yg awal beli sure rasa rugi nyer.. hehe

    reply: Orang yang beli awal merupakan orang yang mendapat ilmu awal dan boleh buat tindakan awal. Kalau pasal ilmu nie makin awal makin bagus. jangan tunggu murah tapi orang lain dah gerak jauh.

  8. By Bau on Aug 26, 2009 | Reply

    Saya juga merupakan pembeli versi pertama, adakah saya akan menerima semua kemudahan yang ditawarkan berserta dgn update dll atau kena juga membeli versi kedua.

    reply: Pembeli ebook versi satu akan mendapat ebook ini dan semua kemudahan dan update secara PERCUMA. tak perlu beli ebook versi kedua. sila hubungi admin rahsia emas untuk mendapat maklumat login/membership. tq

  9. By safar on Aug 26, 2009 | Reply

    Kalau boleh teringin juga mahu belajar.bab-bab emas saya memang tak pakai.lagipun buat apa lelaki pakai emas.

    reply: Kalau camtu silalah beli e-book saya. anda akan mengetahui rahsia emas. ia bukan sekadar barang kemas tapi banyak lagi rahsianya yang tidak diketahui…

  10. By asraz on Aug 26, 2009 | Reply

    Tuan Admin,

    Saya baru je beli ebook versi 2 Emas2 Yang Hilang…adakah saya juga akan diberikan secara percuma ebook Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas?

    reply: Ya, anda akan dapat kedua-dua sekali.

  11. By ucu on Aug 26, 2009 | Reply

    saya minat membelinya…..nk tanya,adakah ebook ini dihantar menggunakan email atau pos guna CD….tq

    reply: Terima kasih berana berminat. setiap pembeli akan mendapat username dan password. kemudian saudara akan login di ruangan keahlian untuk download e-book ini. Sangat mudah.

  12. By hamba on Aug 26, 2009 | Reply

    fu…. harap2 sempat. stok ada lg kan tuan guru emas…

    server ofis problem lak… nk kuar xsempat. maybank2u dll kene block.

    wahai ebook… tggu transfer dari aku … -hamba.

    reply: hehe.. terima kasih atas sokongan :)

  13. By rizzmerr on Aug 26, 2009 | Reply

    salam bro…e-book ni format PDF ker???

    reply: Haah. format PDF.

  14. By izman on Aug 26, 2009 | Reply

    Nampak menarik. tengah berkira2 untuk mula menjebak diri dalam pelaburan sebegini.

    reply: hehe.. pelaburan emas, kalau tahu betul-betul memang best. cuba baca blog nie sampai abis..

  15. By ARO on Aug 27, 2009 | Reply

    Assalamua'kum admin…,

    harap2 bila dah dapt ebook ni nanti hajat nak lebih serius dlm gold invesment ni. Terima kasih kpd saudara admin kerana sudi berkongsi ilmu yg tidak ternilai ni. rm80 dikira sgt murah( isi minyak keta pun abis dekat banyak tu jgk) . semoga Allah jua membalasnya. Amin

    reply: Terima kasih atas komen saudara. saya pun berharap agar ilmu ini akan menjadi panduan kepada saudara. Kalau dah terrrer sama-samalah kita berkongsi ilmu ini dengan orang lain :)

  16. By angeliq on Aug 27, 2009 | Reply

    saya berminat nak beli, tapi kenapa tak de link pembayaran menggunakan online transaction? sebab saya bukan orang kl… boleh bantu tak admin? tq

    reply: Kalau angeliq bayar online, then just copy paste maklumat transaksi di dalam kotak maklumat pembayaran.

  17. By palie on Aug 27, 2009 | Reply

    saya dah beli versi 1 punya…alhamdulillah..byk membantu..

    dr xdak emas..la dah ada 2-3 ketul..hehhee..GIA pun ada

    tq pada team rahia emas..hapis..wasa dan en syukur…

    bila la team rahsia emas nak contack tuk versi 2 ni…

    reply: Tahniah kerana membuat pelaburan yang terbaik iaitu pelaburan terhadap ilmu yang betul.

    pasal versi 2 nie, sila contact admin@rahsiaemas.com untuk mendapat maklumat login keahlian blog jutawanemas.com ini. Lepas tu boleh download ebook saya pula.

  18. By semangat_7 on Aug 27, 2009 | Reply

    saya dah beli ebook tp xtau camner nak download… camner yer? tolong bg info…

    reply: Sila berhubung dengan admin@rahsiaemas.com untuk mendapat maklumat login. Diorang akan hantar email kepada saudara.Kemudian gunakan maklumat tersebut untuk login dan download ebook tersebut.

  19. By az_nil79 on Aug 27, 2009 | Reply

    a,kum saya dah beli , tetapi tidak tahu nak download kat mana?dah masuk user name tetapi mana link dia.sila tunjuk ajar ok.

    reply: Sila berhubung dengan admin@rahsiaemas.com untuk mendapat maklumat login. Diorang akan hantar email kepada saudara.Kemudian gunakan maklumat tersebut untuk login dan download ebook tersebut.

  20. By M@w@rku on Aug 28, 2009 | Reply

    Sy dah hbis baca kedua2 ebook tu dlm masa 2 hari je. Tahniah admin. Very detail dan sgt mudah utk difahami. Sy dh buka akaun PBGIA berdasarkn artikel, tp lepas baca ebook ni compom akan beli emas fizikal dan ikut teknik2 tu. Maseh. Doakan sy berjaya ye. Thanks.

    reply: Sama-sama M@w@rku. Semoga pelaburan kecil untuk mendapat ilmu ini akan memberikan pulangan berlipat kali-ganda di masa hadapan. Saya doakan sedari akan berjaya :)

  21. By alvian20 on Aug 28, 2009 | Reply

    Saya try masuk link untuk pembelian buku keluaran saudara shukor tapi tidak boleh masuk. Harap boleh bantu..

    reply: Cuba try login sekali lagi.

  22. By linie on Aug 28, 2009 | Reply

    hi en,syukor…sy dah bli dah n da baca la sket2..cume xphm ngn statement ni: (utk gold membership)

    "Di dalam ruangan ahli anda boleh bersoal jawab dengan saya jika anda perlukanmaklumat tambahan. Ahli akan mendapat keutamaan dari segi bantuan."

    kt ruangan gold membership tu,sy hnye jumpe link utk donlod jekk..mcm mane caranye kalau sy nk bsoal jwb dgn admin jutawanemas+rahsia emas??kne direct anta emel ke,or taip jek soklan lam forum yg mmg da sedia ade ni???byk soklan nk tnye ni..heheh…penah la jugak ltk soklan lam forum tu,tp xde respon..sedey la jugak sbb tgh bsemangat nk blaja ni..

    hope u can respond on this..thx

  23. By cikjune on Aug 30, 2009 | Reply

    hi linie… akan di khabarkan kepada mr admin tentang ruang soal jawab tu…tapi kalau ada soklan.. email terus kepada admin@jutawanemas.com pun takper… nanti dia akan reply =)

  24. By ARO on Aug 30, 2009 | Reply

    assalamualaikum saudara admin dan sahabat semua…,

    setelah khatam kedua2 e book ni utk kali pertma, rupanya betul org kata setelah kita tahu sebnarnya ada yg kita tak tahu dan semakin kita tahu maka banyak lagi rupanya yg kita tak tahu. Subhanallah…., luasnya ilmu Allah !!! cuma kalau boleh saya nak cadang supaya saudara admin dapat tolong ajarkan cara2 analisis dan nak baca graf analisis teknikal emas..tq

  25. By ambeat on Aug 31, 2009 | Reply

    ebook panduan/rujukan pelaburan emas terbaik yg pernah saya baca..

    Ini adalah ilmu jangka panjang..rugi jika anda tidak membelinya..

    reply: Terima kasih atas komen sedara.

    p/s: Affiliate link tak leh letak kat sini..

  26. By Jaja on Sep 1, 2009 | Reply

    salamz en shukor,

    sy adalah pembeli ebook en shukor,masalhnya sya tidak dapat membuka link ke download .Dah byk kali sy masukkan password tapi ttp keluar error "incorrect passwrd".dan sya sudah reset balik,tapi ttp kuar error..Saya dah print buku emas yg hilang,tapi belum lagi buku menyingkap rhsia plburan.tlg sya,dah tensen sgt nie..!

    thanks.!

    reply: Pls check your email. saya dah reset password sedari. kalau ada masalah sms ke 013-3819901.

  27. By zul_a23205 on Sep 2, 2009 | Reply

    a,kum saya dah beli , tetapi tidak tahu nak download kat mana?dah masuk user name tetapi mana link dia.sila tunjuk ajar ok. pswrd and user name dah masukkan tapi tak jumpa. click banner keluar surat jualan.. click gambar buku pun keluar surat jualan…. apa kata saudara admin hantar je url ke email saya.. senang sikit nak download. tq

    reply: Saya dah emelkan details login. tolong check email sedara. paling senang ialah login kat membership area sebab kalau ada pengumuman saya akan letak kat sana. kalau ada ebook update pun saya akan letak kat sana.

  28. By nan on Sep 8, 2009 | Reply

    assalamualaikum,

    mcm kenai la muka hang. dulu belajar UUM dok kolej eon ka? dah jd toke emas rupanya. hehe. bagus2….

  29. By hafiza on Sep 9, 2009 | Reply

    salam,
    nie first time saya post comment kat cni..biasa nya jadi pembaca jer..
    saya mmg berminat dgn gold investment..
    saya ada modal 5k tapi x tau nak decide either beli emas fizikal @ open acc PB GIA. bleh advise tak..tk

    reply: Beli emas fizikal.

  30. By Wida on Sep 9, 2009 | Reply

    Admin.. saya nak download laporan percuma – Laporan Pelaburan Emas.. tp autoresponder dah deactivated. Macamana saya boleh dapat laporan percuma tu?

    Untuk e-book tu saya dah pun buat pembayaran.

    reply: Hantar emel kepada admin@rahsiaemas.com utk mendapatkan laporan tu.

  31. By wan azmi bin wan yus on Sep 15, 2009 | Reply

    saya dah beli e-book, kemudian dapat username and password sebagaimana diberi. tapi ada masalah nak buka e-book. dah pass and get new password beberapa kali tapi masih sama, tak dapat.

    please help me toget and read more and more. because i'm serious to invesment gold but i need understand more about it.

    thank for u all.

  32. By umi_liza989 umi_liza on Sep 16, 2009 | Reply

    mcm mana saya nk promosi web ni pada member2

  33. By wan azmi bin wan yus on Sep 18, 2009 | Reply

    maaf ye! sekali lagi nak tanye ni, pasal tak boleh buka e-book walaupun en syukor dah antar password baru.

    ceritanye macam ni. apb admin antar password baru saya pergi bahagian word press. setelah dimasukkan username dan masukkan password yg di antar kemudian saya login. tapi yg keluarnya ialah error: you have reached yours daily login limit.

    jadi macam no ni? thanks.

  34. By Wida on Sep 18, 2009 | Reply

    Salam Admin.. saya dah hantar untuk laporan tu. Harap dapat balas. TQ.

  35. By haba on Sep 29, 2009 | Reply

    Askm. Terima kasih berbanyak. Teruja saya. Bertuah terjumpa blog saudara. Nak beli ebook tp bandwith dah limit. Ramai sangat kot orang berminat. Anyway TQ. May Allah Bless U.

    reply: saya ada hantar email kepada sedara tentang cara nak beli book tersebut. pls check. tq

  36. By apple on Sep 30, 2009 | Reply

    salam.. nak beli gak tapi bandwith limit dah kot.. berminat nak belajar ilmu baru ni.. tima kasih..

    reply: Takper boleh bank in direct kepada saya. nanti saya hantarkan ebook n membership login.

  37. By hani on Oct 1, 2009 | Reply

    saya tinggal di parit buntar , perak

    jadi di mana saya boleh dapatkan jenis-jenis fizikal ini

  38. By metho on Oct 10, 2009 | Reply

    askm en syukur.saya nk tny lps saya bank in duit ni,sy blh dpt buku ker.kalu blh dapat buku tu,mcmn dia hantar,pakai pos ker.

    reply: ebook nie dalam bentuk digital. sedara boleh download dan baca memalui pc. kalau nak dalam bentuk buku kena print sendiri.

  39. By amer on Oct 14, 2009 | Reply

    saya dah buat bayaran tapi belum dapat ebuku macamana nak buat ?

  40. By Saidin01 on Oct 25, 2009 | Reply

    first step to involve in gold investment???

  41. By Adam on Dec 4, 2009 | Reply

    saya dah buat bayaran tapi belum dapat ebuku macamana nak buat ?

  42. By nani on Dec 10, 2009 | Reply

    askm en syukur,sy baru nk mencuba.beli emas fizikal macam mana lagi bagus?gold bar ke, emas jenis barang kemas? takut nanti gold bar susah pajak @ jual.need your opinion.tq

  43. By siti nur on Dec 11, 2009 | Reply

    salam,saya da bank in duit RM80 direct to en syukur da.bl saya leh dapat buku 2

  44. By RUBIAH SULAIMAN on Jan 4, 2010 | Reply

    salam..seme sy memang minat..tp tak tahu camne nak bli emas ni….modal ade 50k..harap2 teman2 tolong sy..

  45. By Ali kb 0132893627 on Jan 5, 2010 | Reply

    emas terpakai.. http://s851.photobucket.com/home/emas2u/index .. (kena taip address) ..penang

  46. By mega on Jan 7, 2010 | Reply

    maaf bertanya..buku ni ada x dijual di mana2 toko buku?
    popular ke..harris ke..? atau cuma ada perkhidmatan online/bank in shj?

    tq

    reply: Ebook nie ialah produk digital. lepas bayar sedara download dari blog nie. baca kat komputer.

  47. By azmanor on Jan 8, 2010 | Reply

    saudara/ri mega ,

    buku ni xde secara fizikal , on line sbb tu name dia e-book , klu nk secara "hard copy" kena print sendiri ok .

    rujuk jawapan admin kpd metho 10/10/2009

    reply: Haah, betul tu :)

  48. By Rizal on Jan 9, 2010 | Reply

    Assalamualikum..saya amat berminat untuk mengetahui lebih lanjut lagi mengenai Pelaburan Emas nie…saya ingin membuat bayaran melalui CIMB Online boleh ka?…

    Terima kasih

    reply: Boleh.

  49. By suhaimimarzuki on Jan 12, 2010 | Reply

    BUAT DUIT DENGAN LAMAN WEB MODALNIAGA DAN LIHAT HASILNYA BAGAIMANA LAMAN WEB INI MENGHASILKAN RM100-RM300 SEHARI TERUS KEAKAUN BANK ANDA SECARA AUTOMATIK UNTUK KETERANGAN LANJUT LAYARI http://www.modalniaga.com/mn2154.htm

  50. By shahirul on Jan 14, 2010 | Reply

    salam…mulai minggu depan ,saya akan beli e-books ini…tq kpd admin yg menerbitkan buku ini…

  51. By wolverin74 on Jan 15, 2010 | Reply

    awat hg tak jual buku tu dalam bentuk fizikal. sakit mata nak baca kat pc.kalau print pun dia jadi tak kemas dan cantik macam buku betul. kalau cetak buku, boleh jual secara online juga

  52. By anis on Feb 10, 2010 | Reply

    salam.. saya dah bank in ke akaun maybank jutawanemas trading

  53. By fizan on Feb 17, 2010 | Reply

    En Syukor leh tolong email kan saya mcm mane leh saya dptkan ebook nie

    reply: Saya dah tulis kat dalam artikel tu:

    Untuk membeli ebook-ebook ini, anda boleh bank in ke dalam akaun saya samada:

    1. Maybank 554110101693 Jutawanemas Trading

    2. CIMB 04060067201528 Syukor bin Hashim

    3. Public Bank 4500959623 Syukor bin Hashim

    Setelah membuat pembayaran, anda boleh sms saya 013-3819901

  54. By ijal on Feb 24, 2010 | Reply

    Saya rasa kalau diterbitkan dalam bentuk buku lagi bagus kot……

    reply: InsyaAllah akan dipertimbangkan.

  55. By ashah on Mar 6, 2010 | Reply

    Salam,

    Saya antara yang ketinggalan dalam dunia emas ni…baru terbukak mata seminggu yang lepas….itu pun dari seorang kawan yang tak berapa kenal – dia rekomen Public Bank (GIA) – Bank Rakyat (Ar-Rahnu). Tapi dia tak cerita habis…sejak tu abis saya selongkar internet cari maklumat…jumpa JUTAWANEMAS…lega sebab dapat jawapan transparent dari adminnyer..Cadang nak buat loan RM30k. Nak beli emas, tapi ilmu tak sampai buku lali pun..Minggu ni jugak saya nak beli 'rahsianya'…harap 'orang lama' dapat bantu saya…..saya nak kaya!!…………….Ish….boleh ke mcm tu?

  56. By pacman on Jul 20, 2010 | Reply

    Adakah ebook ini masih dijual?

    reply: Ya. masih dijual.

  57. By fakhri on Sep 26, 2010 | Reply

    Salam encik syukor. Ebook ni masih dijual?

  58. By mridhuan on Oct 3, 2010 | Reply

    Assalamualaikum Tuan Admin dan peminat2 emas.Saya tahu kenapa e~book ni tak di buat buku.Sebab ianya rahsia yang sukar untuk didapati.kalau buku ramai lah boleh tiru dan copy ilmu ni..just pendapat saya..Sory kalau ada pihak terasa hati..

  59. By hafidz on Dec 9, 2010 | Reply

    salam en.syukor,sy berminat nk dapatkan ebook 2.

    masih dijual?

  60. By nazrul_ridwan on Feb 8, 2011 | Reply

    dah bank in utk ebook nih… tp camne nk download…. xsabar2 nk baca ebook nih…

  61. By AZMANOR72 on Feb 9, 2011 | Reply

    salam nazrul,

    beli buku betul lg bagus senang untuk dibaca…. masukkan j dlm beg blh baca kt mane2 yg terluang….

  62. By fishtunafish on Feb 14, 2012 | Reply

    Salam.ebook masih dijual?

  63. By reymohd83 on Jun 17, 2012 | Reply

    Tuan Tanah, saya ada membeli emas di Kuwait Finance House, ingin tanya pendapat tuan mengenai trend emas tahun ini sebab semenjak saya beli pada hujung tahun lepas harga dia turun dan naik.

    reply admin: Trend harga emas adalah menaik utk jangkamasa panjang, contohnya setahun dan keatas. tuan beli dan hold utk jangkamasa tersebut. kalau boleh simpan terus utk 4 tahun keatas lagi bagus :)

  64. By Mohd Zulhelmi on Sep 4, 2013 | Reply

    saya dah pernah beli e-book versi pertama dulu…macam mana saya nak dapatkan updatenya?

    tolong..

  65. By wan amar muzamil on Feb 6, 2014 | Reply

    Assalamualaikum semua..saya wan amar muzamil dari kedah..saya dah lawati page ni saya tercari cari macam mana nk join pelaburan ni, bagaimana syaratnya dan sebagainya..boleh kah admin terang kan kepada saya pasal pelaburan ni sebab pengetahuan saya dalam bidang ni memang kosong tetapi saya kena join sebab nak cari side income..

  66. By Vanness on May 29, 2014 | Reply

    eBook yang menarik!

  67. By Juriah Ishak on Sep 12, 2014 | Reply

    berapa harga buku ni?

  68. By syukor on Sep 16, 2014 | Reply

    RM80 untuk 1 buku dan 2 ebook. puan boleh order kat http://www.pelaburanemas.com

  69. By hassa on Oct 22, 2014 | Reply

    Saya nak beli buku dan tak mahu beli ebook boleh tak?

  1. 3 Trackback(s)

  2. Sep 17, 2009: Pembentangan Kertas Kerja di Seminar Antarabangsa Penjanaan Ekonomi Melalui Transaksi Wang Dinar | Jutawanemas.com - Pelaburan emas di Malaysia: beli emas, etika emas, kijang emas, dinar emas, gold saving, gold saving passbook.
  3. Oct 8, 2009: Bagaimana Menjana Keuntungan Dengan Pinjaman Ar-Rahnu? | Jutawanemas.com - Pelaburan emas di Malaysia: beli emas, etika emas, kijang emas, dinar emas, gold saving, gold saving passbook.
  4. Feb 19, 2010: Pelaburan Emas yang betul VS Skim Pelaburan Emas. | Jutawanemas.com - Pelaburan emas di Malaysia: beli emas, etika emas, kijang emas, dinar emas, gold saving, gold saving passbook.

Post a Comment

*
syukorBlog ini bertujuan memberikan anda panduan dan teknik-teknik membuat pelaburan emas yang tepat, selamat dan menguntungkan.

Dengan mengetahui rahsia pelaburan emas, anda akan mempunyai portfolio pelaburan yang selamat dan menguntungkan.(Penulis)

Jika anda pembaca yang baru, sila baca kesemua artikel terdahulu blog ini untuk mengetahui rahsia pelaburan emas (klik sini)

Dari: Syukor Hashim, Admin Jutawanemas.com
SMS/Whatsapp me@ 013-2126999

Pesanan: Untuk mendapat artikel terbaru, anda boleh melanggan newsletter blog ini. ianya FREE! Masukkan e-mail anda di dalam kotak di bawah:

Langgan Newsletter blog Jutawanemas.com PERCUMA!

Saya@TV9 interview: Pelaburan Emas

Saya@TV1 Interview: Potensi Pelaburan Emas

Ingin belajar ilmu emas PERCUMA? klik gambar.




Jutawanemas FB Page

Be MyFriend@Google+




Komen Pembaca