Ebook

Jemputan ke Majlis Pelancaran Public Silver dan Public Jewellery

Ditulis pada 20 February 2010 – 11:46 am | oleh syukor |


Nota admin: Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold bulan March:
Lokasi: Bandar Sunway, JB ,Kota Bahru, Penang, Ipoh dan Perak,
Jika inginkan maklumat lanjut sila kilk sini (notice board)
________________________________________________________________________

jemputan_public_silver_public_jewelleryAssalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar pembaca sekalian? Saya doakan anda semua sihat, ceria dan bahagia adanya šŸ™‚

Baiklah, disini saya ingin membuat satu pengumuman.

Public Gold akan menganjurkan majlis pelancaran Public Silver dan Public Jewellery bersempena pembukaan cawangan Public Gold Kuala Lumpur.

Oleh yang demikian, Public Gold ingin menjemput anda semua untuk hadir ke majlis pelancaran ini. Maklumatnya adalah seperti berikut:

Tarikh: 28/2/2010 (Ahad)
Tempat: Dewan Sri Seroja, Jalan Diplomatik 2, Presint 15, Presint Diplomatik, Putrajaya.
Masa: 2.00 petang – 6.00 petang
Bayaran: FREE, makanan dan minuman disediakan.

Memandangkan tempat duduk adalah terhad, anda perlu membuat tempahan untuk hadir ke majlis pelancaran ini.

Untuk tempahan sila hubungi:

1. Katrina/Carmen: 03-5634 8999
2. Denise/ Cyrene: 04-2619999
3. Cheryl / Kay: 04-6449999

Apa yang istimewa di majlis pelancaran ini?

First sekali anda berpeluang melihat dan menempah jongkong perak 1 kilogram keluaran Public Silver šŸ™‚

Pergh.. memang cun.. saya pun dah order seketul.

public silver kilobar

Jongkong Public Silver mempunyai sijil ketulenan daripada Assayer yang bertauliah iaitu Penang Assay Office Sdn Bhd.

Ini bagi menjamin mutuĀ  jongkong perak keluaran Public silver adalah setaraf denganĀ jongkong perakĀ lainĀ di peringkat antarabangsa.

Selain itu, anda boleh melihat harga jongkong perak ini di laman web Public Gold di www.publicgold.com.my

Harga yang ditawarkan adalah mengikut harga perak antarabangsa.Ā 

silver price

Public Jewellery

Bagi peminat barang kemas, anda juga boleh melihat koleksi barang kemas keluaran Public Jewellery.

Banyak barangan Public Jewellery yang akan dipamerkan di majlis pelancaran tersebut.

jewellery

err… ini bukan gambar sebenar koleksi Public Jewellery Ā dan ini bukan model Public Jewellery šŸ™‚

Kalau nak tengok gambar-gambarĀ koleksi sebenar anda kena datang sendiri ke majlis pelancaran nie…

saya tak nak letak gambar-gambar tu kat sini.

hehehehe.. kasik suspen sikit.

Harga barang kemas Public Jewellery adalah mengikut harga emas semasa dan tiada kos workmanship.

Best tu.

diana_danielle

Selain itu,Ā terdapat penampilan istimewa dutaĀ produk Public Jewellery, Diana Danielle.

Diana Danielle, yang juga merupakan seorang pelakon dan penyanyi popular tanahair akan membuat persembahan di majlis pelancaran ini.

Kesimpulannya.

Booking diari anda, datanglah beramai-ramai ke majlis pelancaran Public Silver dan Public Jewellery.

Ambillah kesempatan ini untuk melihat dengan lebih dekat Diana Danielle, jongkong perak 1 kg dan barang-barang kemas keluaran Public Jewellery.

Memandangkan masuk adalah percuma tapi tempat terhad, sila buat reservation terlebih dahulu. Telefon staf-staf Public Gold diatas.

Ok, jumpa di sana šŸ™‚

Artikel berkaitan:

Comments

comments

syukorBlog ini bertujuan memberikan anda panduan dan teknik-teknik membuat pelaburan emas yang tepat, selamat dan menguntungkan.

Dengan mengetahui rahsia pelaburan emas, anda akan mempunyai portfolio pelaburan yang selamat dan menguntungkan.(Penulis)

Jika anda pembaca yang baru, sila baca kesemua artikel terdahulu blog ini untuk mengetahui rahsia pelaburan emas (klik sini)

Dari: Syukor Hashim (PG000012)
Public Gold Official Speaker
PG Dealers trainer and Gold consultant.
Anda boleh WhatsApp saya di 013-2126999

**Laporan percuma. Klik gambar untuk download**


Follow FB saya...


Langgan newsletter PERCUMA di sini.

Langgan RSS


Saya@TV9 interview: Pelaburan Emas

Saya@TV1 Interview: Potensi Pelaburan Emas



Public Gold free report Ebook teknikal analisis Peluang berniaga emas