Ebook

Roadshow: Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold

Ditulis pada 15 October 2009 – 3:12 pm | oleh syukor |


seminar_emas

ps: Terlalu banyak sambutan yang diterima untuk seminar di Bandar Sunway pada 28/10/09, jadi saya akan letakkan banyak tarikh untuk seminar disana. Saya harap anda yang mendaftar untuk seminar di Bandar Sunway untuk memilih tarikh alternatif ini:

Jumaat 30/10/2009  Jam 8.00 Malam di Bandar Sunway, Public Gold outlet
Rabu 4/11/09 Jam 8 Malam, di Bandar Sunway, Public Gold outlet
Ahad 8/11/09 jam 4 petang, di Bandar Sunway, Public Gold outlet
Ahad 15/11/09 jam 4 petang, di Bandar Sunway, Public Gold outlet
Sabtu 28/11/2009, 10 pagi, 2 petang, 8 petang di Bandar Sunway, Public Gold outlet

Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold di Kawasan Utara

Day

Date

Time

Town

Venue

Fri

30.10.09

8pm-10.30pm

Bandar Sunway

PFGI Outlet (PJ)

Wed

4.11.09

8pm-10.30pm

Georgetown

PFGI Outlet (Bishop)

8pm-10.30pm

Bandar Sunway

PFGI Outlet (PJ)

Sat

07.11.09

8pm-10.30pm

Ipoh

Excelsior Hotel

Sun

08.11.09

4pm-6pm

Bandar Sunway

PFGI Outlet (PJ)

Sat

14.11.09

8pm-10.30pm

Paka

Residence  Resort

Sun

15.11.09

4pm-6pm

Bandar Sunway

PFGI Outlet (PJ)

Sat

21.11.09

8pm-10.30pm

Alor Setar

Grand Crystal Hotel

Sun

22.11.09

10am-12pm

Georgetown

PFGI Outlet (Bishop)

 

 

2pm-4pm

Georgetown

PFGI Outlet (Bishop)

Sat

28.11.09

10am-12pm

Bandar Sunway

PFGI Outlet (PJ)

2pm-4pm

Bandar Sunway

PFGI Outlet (PJ)

8pm-10pm

Bandar Sunway

PFGI Outlet (PJ)

_______________________________________________________________________

 
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar pembaca sekalian? Saya doakan anda sihat sejahtera adanya.

Saya kat sini Alhamdulillah, sihat sahaja… banyak idea-idea yang mencurah-curah datang nie… tentang buku yang ditulis, seminar yang nak dibuat dalam jangkamasa terdekat dan juga nak update ebook.

Bila banyak idea nie, maka banyaklah ilmu yang boleh saya kongsikan dengan anda dalam jangkamasa terdekat nie. Acara paling dekat nie ialah seminar peluang perniagaan emas Public Gold.

Baiklah, Sekarang saya nak share mengenai perancangan seminar pelaburan emas yang akan diadakan bermula minggu depan 🙂

hehehe.. best nie.. baca sampai abis artikel nie..

Perancangan seminar pelaburan emas.

Untuk pengetahuan anda semua, saya telah merancang 3 jenis seminar pelaburan emas. Setiap satunya disasarkan kepada individu yang berbeza.  Antaranya ialah:

1. Seminar perniagaan emas kepada agen-agen Public Gold.
    Huraian: Seminar ini adalah khusus untuk agen-agen Public Gold sahaja. Ia lebih
    kepada cara-cara berniaga emas, teknik-teknik pemasaran dan kaedah
   memaksimakan keuntungan dengan perniagaan emas Public Gold.
   Kos FREE untuk agen Public Gold Sahaja.

2. Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold
   Huraian: Seminar ini dikhususkan kepada mereka yang berminat untuk menceburi
   bidang perniagaan emas melalui platform Public Gold. Ia menjurus kepada
   pengenalan terhadap emas, kenapa menyimpan emas? Kenapa berniaga emas?
   Kebaikan perniagaan emas, bagaimana memaksimakan keuntungan berniaga emas
   dan peluang yang ditawarkan oleh Public Gold kepada anda.
   Kos – FREE – terbuka kepada semua orang yang berminat.

3. Seminar pelaburan emas – Kaedah menjana keuntungan daripada emas.
    Huraian:  Seminar ini adalah untuk memberikan pendedahan mengenai kepentingan
    menyimpan emas, apakah keuntungan daripada menyimpan emas, bagaimana
    membuat pelaburan emas, memilih emas pelaburan terbaik, kaedah-kaedah
    menjana keuntungan dengan emas dan  banyak lagi.
    Kos – Berbayar, tapi jumlah tak tentu lagi.

Ia ditujukan kepada mereka yang ingin mendapatkan ilmu pengetahuan mengenai emas. Yang ini seminar berbayar , tapi kosnya akan dimaklumkan kelak.

Saya jamin ilmu yang anda perolehi daripada seminar ini akan membuka minda anda mengenai kepentingan emas, kepentingan berniaga dan teknik-teknik menjana keuntungan dengan emas.


Gambar: Semasa membentangkan kertas kerja seminar di ILIM

 Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold.

Untuk pengetahuan anda saya akan membuat seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold di seluruh Malaysia bermula minggu hadapan.

Kali ini bersama-sama Public Gold dan pokli.

Tarikhnya bermula pada 19/10/2009 – Isnin dengan destinasi pertama: Kota Bahru, Kelantan.

So, bagi mereka yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai peluang perniagaan emas Public Gold, anda dijemput hadir.

  Day

Date

Time

Town

Venue

  Mon

19.10.09

8pm-10.30pm

Kota Bahru

Juita Inn

  Tue

20.10.09

8pm-10.30pm

K.Terengganu

Ming Star Hotel

  Wed

21.10.09

8pm-10.30pm

Kuantan

Seri Malaysia Hotel

  Sat

24.10.09

8pm-10.30pm

Melaka

MITC Ancasa Hotel

  Sun

25.10.09

8pm-10.30pm

Seremban

Carlton Star Hotel

  Wed

28.10.09

8pm-10.30pm

Bandar Sunway

PFGI Outlet

  Sat

31.10.09

8pm-10.30pm

Batu Pahat

The Landmark Hotel

  Sun

01.11.09

8pm-10.30pm

Johor Bahru

Grand Paradise Hotel@ Causeway Hotel

  Wed

04.11.09

8pm-10.30pm

Bandar Sunway

Public Gold Outlet

Bagaimana menyertai seminar ini?

Jika berminat, anda kena booking seat dulu. Tempat adalah sangat terhad. Dalam 40-50 seats sahaja. So, siapa cepat dia dapat. Jadi, kalau anda berminat menyertai seminar ini anda perlu mengambil langkah-langkah berikut:

1. SMS nama penuh, nombor telefon dan lokasi pilihan seminar anda kepada saya 
   di talian 013-3819901. Anda juga boleh menggunakan contact form ini untuk 
   menghubungi saya (klik sini)

2. Jika anda bercadang membawa rakan, SMS nama rakan dan nombor telefon rakan
   supaya saya boleh reserved tempat.

3. Selepas menerima pendaftaran anda, saya akan confirmkan tempat anda.

4. Itu sahaja.

Alamat penuh tempat seminar:

1. Kelantan: Juita Inn
PT60, Jalan Pintu Pong,
15000 Kota Bahru, Kelantan.
Tel: 09-7446888

2. Kuala Terengganu: Ming Star Hotel
217, Wisma Cemerlang, Jalan Sultan Abidin,
20000 Kuala Terengganu, Terengganu.
Tel: 09-6228666

3. Kuantan: Seri Malaysia Hotel
Jalan Telok  Sisek,
25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur.
Tel: 09-5136666

4. Melaka MITC Ancasa Hotel
Jalan Food City Melaka International Trade Centre
75450 Ayer Keroh, Melaka.
Tel: 06-2317808

5. Seremban: Carlton Star Hotel
No 47, Jalan Dato’ Sheikh Ahmad
70000 Seremban, Negeri Seremban.
Tel: 06-7625336/06-7636663

6. Batu Pahat: The Landmark Hotel
No 1, Jalan Omar
83000 Batu Pahat, Johor Darul Takzim.
Tel: 07-4320001

7. Johor Bahru: Grand Paradise Hotel
No 6A-6F, Jalan Meldrum,
80000 Johor Bahru, Johor.    
Tel: 07-2248811

8. Public Gold Outlet
Public Fine Gold Int. Sdn Bhd
42A, Jalan PJS 8/6 (Third Floor)
Mentari Business Park,
Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya,
Tel: 03-56348999

Kesimpulan:

1. Bagi mereka yang berminat mengetahui peluang perniagaan emas yang ditawarkan
    oleh Public Gold, ini adalah masa yang terbaik untuk mendapatkan maklumat.

2. Seminar seperti ini dijamin akan membuka minda anda terhadap emas
     dan peluang-peluang yang diberikan di dalam perniagaan emas.

2. Untuk menempah tempat seminar, sila SMS saya di talian 013-3819901
     dan beritahu nama, no. hp dan juga lokasi seminar pilihan anda.

2. Kalau anda ada soalan soalan lain pun boleh tanya jugak kat saya.
     Alang-alang saya dah ada kat sana..

Ok then, itu ajer..

Artikel berkaitan:

Comments

comments

syukorBlog ini bertujuan memberikan anda panduan dan teknik-teknik membuat pelaburan emas yang tepat, selamat dan menguntungkan.

Dengan mengetahui rahsia pelaburan emas, anda akan mempunyai portfolio pelaburan yang selamat dan menguntungkan.(Penulis)

Jika anda pembaca yang baru, sila baca kesemua artikel terdahulu blog ini untuk mengetahui rahsia pelaburan emas (klik sini)

Dari: Syukor Hashim (PG000012)
Public Gold Official Speaker
PG Dealers trainer and Gold consultant.
Anda boleh WhatsApp saya di 013-2126999

**Laporan percuma. Klik gambar untuk download**


Follow FB saya...


Langgan newsletter PERCUMA di sini.

Langgan RSS


Saya@TV9 interview: Pelaburan Emas

Saya@TV1 Interview: Potensi Pelaburan Emas



Public Gold free report Ebook teknikal analisis Peluang berniaga emas