Ebook

Gambar-Gambar Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold

Ditulis pada 10 November 2009 – 7:29 am | by syukor |


me_seminarAssalamualaikum dan salam sejahtera… :)

Pertama sekali saya ingin mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada mereka yang hadir ke seminar peluang perniagaan emas Public Gold. Saya harap ianya akan membuka mata anda tentang kepentingan emas, perniagaan emas dan kelebihan menjadi agen Public Gold.

Saya rasa terkejut dengan sambutan yang diterima.

Memang hangat.

Ramai yang berminat dan datang… Jadi kat sini saya ingin paparkan sebahagian daripada gambar-gambar ketika seminar diadakan di Kota Bahru, Kuala Terengganu, Kuantan, Melaka, Seremban, Bandar Sunway, Batu Pahat, Johor Bahru dan Ipoh.

Isi kandungan seminar:

Didalam seminar ini, peserta akan didedahkan dengan beberapa maklumat iaitu:

1. Latar belakang syarikat Public Gold
2. Keistimewaan emas
3. Kenapa berniaga emas
4. Keistimewaan menjadi agen Public Gold

Saya yakin peserta seminar ini akan mendapat ilmu yang berguna dan membuka minda mereka mengenai emas dan juga perniagaan emas.

Bagi mereka yang berminat menghadiri seminar ini (jadual seminar tengok kat bawah sana), anda boleh mendaftar dengan menghantar nama, no hp dan lokasi pilihan anda. SMS saya di 013-3819901 atau register melalui contact form ini (klik sini)

Bagi mereka yang dah hadir seminar ini dan berminat dan berminat menjadi agen Public Gold, anda boleh menghubungi saya melalui contact form ini (klik sini)

Baiklah, mari kita tengok gambar-gambar sepanjang seminar peluang perniagaan emas Public Gold.

Gambar seminar di Kota Bahru :)

seminar_kelantan_1

seminar_kelantan_2

seminar_kelantan_3

Gambar seminar di Kuala Terengganu :)

seminar_kuala_terengganu_1

seminar_kuala_terengganu_2

Gambar seminar di Kuantan :)

seminar_kuantan_1

seminar_kuantan_2

Gambar seminar di Melaka :)

seminar_melaka_1

seminar_melaka_2

seminar_melaka_3

Gambar Seminar di Seremban :)

seminar_seremban_1

seminar_seremban_2

Gambar seminar di Office Public Gold Bandar Sunway :)

seminar_Public_Gold_Sunway

seminar_Public_Gold_Sunway_3

seminar_Public_Gold_Sunway_4

seminar_Public_Gold_Sunway_2
Terlalu ramai yang hadir sehingga terpaksa berdiri kat luar.

Gambar seminar di Batu Pahat :)

seminar_Batu_Pahat_2

seminar_Batu_Pahat_1

Gambar seminar di Johor Bahru :)

seminar_Johor_bahru_1

seminar_Johor_Bahru_2

Gambar seminar di Office Public Gold (second round) :)

seminar_Sunway_round2_3
Nr. Louis Ng – Chairman Public Gold turut hadir memberi taklimat.

seminar_sunway_round2_4

seminar_sunway_round2

 

seminar_Sunway_round2_2

Gambar seminar di Ipoh :)

seminar_ipoh_2

seminar_ipoh_1
Pokli sedang memberikan motivasi perniagaan kepada peserta.

Kesimpulan.

1. Sesiapa yang berminat mengetahui peluang perniagaan emas pelaburan Public
   Gold, anda dijemput datang ke seminar ini. Gerenti membuka minda anda.
   Anda akan mengetahui keistimewaan emas, perniagaan emas dan juga peluang
   menjual emas pelaburan Public Gold.

2. Bagi mereka yang dah hadir seminar ini dan berminat menjadi agen Public Gold,
     anda boleh menghubungi saya melalui contact form ini (klik sini)

3. Bagi mereka yang berminat untuk menghadiri seminar ini, anda boleh melihat
     jadual seminar yang seterusnya dibawah:

Seminar di Terengganu, Penang, Alor Setar dan Sunway.

Day

Date

Time

Town

Venue

Sat

14.11.09

8pm-10.30pm

Paka

Residence Resort

Sun

15.11.09

4pm-6pm

Bandar Sunway

PG Outlet (PJ)

Sat

21.11.09

8pm-10.30pm

Alor Setar

Grand Crystal Hotel

Sun

22.11.09

10am-12pm

Georgetown

PG Outlet(Bishop)

 

 

2pm-4pm

Georgetown

PG Outlet(Bishop)

Sat

28.11.09

10am-12pm

Bandar Sunway

PG Outlet (PJ)

2pm-4pm

Bandar Sunway

PG Outlet (PJ)

8pm-10pm

Bandar Sunway

PG Outlet (PJ)

Ok then, harap berjumpa di seminar. Selamat menjadi tokey emas :)

p/s: Jangan lupa melanggan newsletter blog jutawanemas.com
Cuma masukkan emel anda dalam kotak diatas sana. FREE ajer..
.

Hadiah dari blog Jutawanemas PERCUMA!

Nak hadiah FREE preview ebook "Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas" sebanyak 94 mukasurat untuk anda?

Juga tips-tips pelaburan emas yang menguntungkan terus ke-email anda.

Anda cuma masukkan nama dan email anda ke dalam kotak di bawah.

Nanti hadiah anda akan sampai kat dalam email :)

Artikel berkaitan:

Related Posts

Put your related posts code here
  1. 9 Responses to “Gambar-Gambar Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold”

  2. By pokli on Nov 12, 2009 | Reply

    tahniah…moga2 bisnes emas makin berjaya

    simpan emas untung 25-30%

    jadi taukeh emas

    keuntungan

    100-200%

    betul tak syukor?

    reply: Haah, betul tu :)

  3. By ZaidiRazali on Nov 16, 2009 | Reply

    perghh…silau mata tgk emas2 kat blog nih..hehe..

    tahun depan ru nak start beli emas…

    ada kawan beritahu, gelang emas dia yang masa beli dulu harga 3 ratus lebih, sekarang tanyer kedai emas wah chan kat seremban, sanggup amik rm700…hohoho…bukti emas memang lebih berbaloi dari simpan duit fiat je kat bank..hehe

  4. By missysha on Dec 1, 2009 | Reply

    sy ada join seminar en,shukor tapi mase tu g tu tengah blur2 lagi..nak tanye ape pun xtau..hehehe..

  5. By budakboy on Dec 9, 2009 | Reply

    InsyaAllah saya pun berminat nak berguru ngan tok guru mas. Ada datang Kuantan ker? Bila and berapa tambangnyer? Thanks

  6. By shikin on Dec 17, 2009 | Reply

    saya ada gi dengar seminar kat putrajaya 16 dis. saya berminat gak nak jadi agen tapi tak tahu cam ner nak buat sale. takut tak leh buat sale 20k sebulan tu. hehehe…

  7. By azman/jeman on Dec 17, 2009 | Reply

    shikin,

    saya dulu ada juga keraguan macam tu. lepas tu saya diajukan dengan ayat begini:

    kenapa takde orang beli?

    sbb ko tak jual.

    kenapa ko tak jual?

    sebab ko tak promote.

    bila saya fikirkan ayat tersebut, saya terus berusaha hingga berjaya menjadi master dealer. jadi apa yang penting adalh berusaha dan jangan putus asa. hehehehehe

  8. By mddy770 on Dec 18, 2009 | Reply

    Siang malam asik berjaga

    pasal fikir nak kaya lagi

    Jangan takut jadi peniaga

    kalau tidak … tak adalah pembeli

    Tak duduk setengah berdiri

    Tunggu orang datang membeli

    Janganlah susah-susahkan diri

    pajakkan dulu sebelum orang mencari

    baik punya story dari pokli

    200 persen untung tak rugi

    dah dapat duit fikirlah sendiri

    bijak urus boleh senang lagi

  9. By azmanor on Dec 20, 2009 | Reply

    saudara budakboy,

    sekiranya inginkn penjelasan lanjut brkenaan silalah contanc agen2 publicgold yg berhampiran , nanti blh la diorang bg sedikit penjelasan brkenaan pelaburan emas ni ,,,, insyalah….

    If dekat kuala terengganu senang la sya g jpe saudara….

  10. By gold2rich on Jan 15, 2010 | Reply

    Salam.

    Shikin, insyaallah rezeki jual beli emas sentiasa ada. Bak kata Man, kalau kita tak bgtau orang kita ni tauke emas, orang tak tahu. Jadi jgn malu tunjuk emas. Lgpon emas bukan bende expired, basi etc. Ia bernilai tinggi, tak jual pon kita jana untung peribadi. Hold lg lama lagi tinggi potensi untung.

    Kalau tak dapat maintain 20k sebulan, Mr Branson kan cakap ia kumulatif, once bulan ni x cukup sale, bila bulan depan cukup, kita layak la dpt komisen sale kita tuh.

    Shikin, sebenarnya 20k untuk emas sikit. Saya dulu tak fikir bende2 mcm ni. Tapi bila dah jual emas, baru tahu. Sekali order biasanya lebih 10k. Yer la, kalau 100g dah 13k +, kalau 50g dah 6800++. insyaallah senang. yang penting niat kita niaga bukan untung untung besar semata, tetapi untuk mendidik masyarakat simpan emas. Bila masyararakat tahu kebaikannya, depa pakat nak beli emas. Bila depa pakat nak beli emas, depa cari agen lah…

    Teruskan niat baik anda tu Shikin. gud luck…nak tanya lanjut sms saya 0196663402 blog saya gold2rich.com

    tq

Post a Comment

*
syukorBlog ini bertujuan memberikan anda panduan dan teknik-teknik membuat pelaburan emas yang tepat, selamat dan menguntungkan.

Dengan mengetahui rahsia pelaburan emas, anda akan mempunyai portfolio pelaburan yang selamat dan menguntungkan.(Penulis)

Jika anda pembaca yang baru, sila baca kesemua artikel terdahulu blog ini untuk mengetahui rahsia pelaburan emas (klik sini)

Dari: Syukor Hashim, Admin Jutawanemas.com
SMS/Whatsapp me@ 013-2126999

Pesanan: Untuk mendapat artikel terbaru, anda boleh melanggan newsletter blog ini. ianya FREE! Masukkan e-mail anda di dalam kotak di bawah:

Langgan Newsletter blog Jutawanemas.com PERCUMA!

Saya@TV9 interview: Pelaburan Emas

Saya@TV1 Interview: Potensi Pelaburan Emas

Ingin belajar ilmu emas PERCUMA? klik gambar.




Jutawanemas FB Page

Be MyFriend@Google+




Komen Pembaca