Ebook

Harga Emas Jatuh. Apa nak buat? dan Jadual seminar saya bulan April 2013.

Ditulis pada 17 April 2013 – 2:15 pm | by syukor |


syukor3Salam sejahtera.

Wow! harga emas jatuh banyak? Apa nak buat?

Jawapannya, beli stok emas fizikal sementara stok masih ada.

Untuk pengetahuan anda stok emas fizikal di bank-bank kebanyakannya dah tiada!

Saya mendapat sms dari rakan-rakan yang pergi ke bank, mereka memaklumkan kepada saya stok emas fizikal habis.

Orang berpusu-pusu membeli emas fizikal kerana harganya jatuh banyak.

Jadi, apabila harga emas jatuh banyak, beli emas fizikal. Simpan emas sebagai aset @ harta anda.

Jangan ingat bila harga emas jatuh teruk maka orang takut untuk membeli emas. Ini adalah masa memborong emas!

 Soalan: Bilakah masa terbaik untuk membeli aset @ harta? Sudah tentu bila harga aset tersebut jatuh.

Bagi mereka yang membeli emas untuk keuntungan pelaburan, mungkin akan rasa resah sebab harga emas jatuh, jadi kena tunggu lagi. Bagi mereka yang membeli emas sebagai aset@ harta. Memang mereka akan senyum. It’s all about mind setting!

gold_2013

gold_2013_a

gold_rush

http://www.thehindu.com/news/cities/Kochi/dip-dip-hurray-price-slide-spurs-gold-rush/article4624265.ece

Baiklah, bagi mereka yang ingin mendapatkan maklumat mengenai situasi harga emas semasa, anda boleh menghadiri seminar saya “Kenapa anda perlu menyimpan emas?”

Kali ini saya akan adakan seminar di Senawang, N9, Putrajaya, Melaka dan Ampang.

Ini jadualnya.

seminar_pelaburan_emas_april_2013

Bagaimana cara hadir ke seminar ini?

SMS nama anda dan lokasi pilihan anda ke hp saya: 013-3819901.

Okie, jumpa di seminar!

p/s: Ingin mempelajari ilmu emas dengan pantas? Dapatkan buku saya “Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas”

Sila lawati www.pelaburanemas.com untuk mendapatkannya.

ecover_ebook_menyingkap_rahsia_pelaburan_emas

Terima kasih.

Hadiah dari blog Jutawanemas PERCUMA!

Nak hadiah FREE preview ebook "Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas" sebanyak 94 mukasurat untuk anda?

Juga tips-tips pelaburan emas yang menguntungkan terus ke-email anda.

Anda cuma masukkan nama dan email anda ke dalam kotak di bawah.

Nanti hadiah anda akan sampai kat dalam email :)

Related Posts

Put your related posts code here
  1. 5 Responses to “Harga Emas Jatuh. Apa nak buat? dan Jadual seminar saya bulan April 2013.”

  2. By Abdul Rashid on Apr 17, 2013 | Reply

    Boleh copy dan share ya tuan

  3. By aMiR on Apr 17, 2013 | Reply

    akum tn.penerangan yg ringkas dan padat tn.minta izin ye tn.kwn2 suma rebut peluang semasa harga masih lg rendah.yg br nk brmula,skrg mrpkn antara yg baik utk mula memiliki emas sbb rege berada di paras yg rendah.dh 2 tahun xdpt rege gni ni.

  4. By pn ros on Apr 19, 2013 | Reply

    saya dah beli masa emas mahal usd1800…tak dapat buat apa dah…tengok ajelah orang borong emas…sedih sebab tak de pun master dealer inform emas akan turun sebegini murah…modal dah habis…

  5. By iskandar on Jun 17, 2013 | Reply

    Untuk pengguna tablet dan android ,

    Kalkulator pinjaman ah rahnu http://www.appsgeyser.com/490119

    harga update PG gold http://www.appsgeyser.com/489845

    harga update GCP gold http://www.appsgeyser.com/489817

  6. By lina on Jul 14, 2013 | Reply

    saya mula berminat dan baru belajar untuk buat pelaburan ngan emas ni. bernasib baik jumpa website yang betul dan banyak memberi manfaat dan ilmu..mungkin lepas ni saya nak ikuti sebarang seminar yang diadakan..tq

Post a Comment

*
syukorBlog ini bertujuan memberikan anda panduan dan teknik-teknik membuat pelaburan emas yang tepat, selamat dan menguntungkan.

Dengan mengetahui rahsia pelaburan emas, anda akan mempunyai portfolio pelaburan yang selamat dan menguntungkan.(Penulis)

Jika anda pembaca yang baru, sila baca kesemua artikel terdahulu blog ini untuk mengetahui rahsia pelaburan emas (klik sini)

Dari: Syukor Hashim, Admin Jutawanemas.com
SMS/Whatsapp me@ 013-2126999

Pesanan: Untuk mendapat artikel terbaru, anda boleh melanggan newsletter blog ini. ianya FREE! Masukkan e-mail anda di dalam kotak di bawah:

Langgan Newsletter blog Jutawanemas.com PERCUMA!

Saya@TV9 interview


Public Gold free report Ebook teknikal analisis Peluang berniaga emas


Jutawanemas FB Page

Be MyFriend@Google+




Komen Pembaca