Ebook

Jadual Seminar Bulan November 2010 dan Pelancaran Ebook Teknik-teknik Hebat Analisis Teknikal Untuk Pasaran Emas

Ditulis pada 3 November 2010 – 10:53 pm | oleh syukor |


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar semua pembaca? Saya doakan anda semua sihat ceria dan bahagia adanya.

First sekali saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang menghadiri seminar Peluang Perniagaan Emas bersama Public Gold.

Sambutan yang diberikan amat menggalakkan.

Ramai sungguh orang yang minat emas sekarang nie.

Anda boleh tengok gambar-gambar sepanjang seminar saya di KL, Sungai Petani, Ipoh, Penang, Kl, Johor Bahru dan Kelantan di bawah sana.

Bagi mereka yang terlepas seminar bulan Oktober,  anda masih berpeluang menyertai seminar pada bulan ini. Kali ini saya akan membuat seminar di KL, Sungai Petani, Ipoh, Penang, Kuantan dan Bentong, Kota Bharu, Kuala Terengganu dan JB. 

Untuk pengetahuan anda seminar ini memang best. Ini kerana saya lebih menumpukan kepada educational knowledge. Saya mahu setiap orang yang hadir ke seminar ini menjadi celik emas.

Selepas celik emas barulah boleh belajar cara buat duit banyak dengan emas 🙂


Best tak datang seminar? Best!!!

Jadual seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold.

Ok, ini jadual seminar saya untuk bulan November 2010.

Hari Masa Tajuk Negeri Tempat
Sabtu
.
06/11/2010
10.30 pagi – 12.30 tghp/s: Malam takde seminar Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold. Bandar Sunway Public Gold Office 
42A, Jalan PJS 8/6 (tingkat 3),
Mentari Business Park,
Bandar Sunway, 
Isnin
.
08/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Kedah (SP) Public Gold Office
Sungai Petani
86B, First Floor
Jalan Pengkalan, 
08000 Sungai Petani
Selasa
.
09/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Perak (Ipoh) Public Gold Office (Ipoh, Perak)
No. 45, 45A & 45B,
Jalan Yang Kalsom, 30250 Ipoh, Perak
Rabu
.
10/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Penang Public Gold Bishop Street Branch No.84, Lebuh Bishop,
10200 Penang, Malaysia.
Khamis
.
11/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Bentong,Pahang Restoran TMK,
P32, Pusat Perniagaan Bentong Maju
Jumaat
.
12/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Kuantan,Pahang Hotel Vistana Kuantan, Jalan Teluk Sisek
tel: 09-5178000
Sabtu
.
13/11/2010
3.00 petang –5.00 petang Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold. Bandar Sunway Public Gold Office 
42A, Jalan PJS 8/6 (tingkat 3),
Mentari Business Park,
Bandar Sunway, 
Ahad
.
14/11/2010
.
(ada 2 sesi) 
.p/s: pilih salah satu sesi ajer sebab seminar yang sama.
Sesi I
.
3.00 petang  – 5.00 petang
.
Sesi II
.
8.30  malam  – 10.30 malam
Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold. Johor Bahru Public Gold Taman Perling Branch
45A & B, Jalan Persisiran Perling, Taman Perling, 81200 Johor Bahru, Johor.
Ahad
.
21/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Kelantan Public Gold Kelantan Branch,
Tingkat 1, Lot 257
Jalan Kebun Sultan
Kota Bharu (sebelah Public Bank)
Isnin
.
22/11/2010
8.30 malam – 10.30 malam Seminar Peluang Perniagaan Emas Public Gold Kuala Terengganu Ming Star Hotel,
Jalan Sultan Zainal Abidin
Kuala Terengganu

Bagaimana cara untuk hadir ke seminar ini:

Seminar ini adalah PERCUMA.

Tetapi sebelum datang kena register tempat terlebih dahulu.

Untuk hadir, anda perlu sms ke h/p saya: 013-3819901  butiran-butiran berikut:

1. Nama penuh
2. Email
3. Tarikh dan lokasi seminar pilihan anda

Kemudian, saya akan memberikan maklumbalas samada masih ada kekosongan tempat atau tidak.

Apa faedah datang ke seminar ini?

First sekali, seminar ini adalah lebih kepada education mengenai pelaburan emas. Saya lebih menumpukan kepada topik “Bagaimana Emas Boleh Menguntungkan Anda?” 

Kebanyakan peserta seminar ini mengakui bahawa mereka tidak pernah terfikir tentang keuntungan lumayan apabila menyimpan emas, apatah lagi melihat teknik-teknik manipulasi harga emas bagi mendapat lebih keuntungan.

Kemudian baru saya bercerita tentang keuntungan berniaga emas. Jadi, kalau anda nak tahu selok belok pelaburan emas maka anda kena hadir seminar ini.

FREE pulak tu 🙂

Gambar seminar bulan Oktober 2010.

Saya ingin berkongsi gambar-gambar seminar bulan Oktober lepas. Memang best dan mendapat sambutan yang hangat.

Terima kasih kepada mereka yang hadir. Semoga ilmu emas yang anda perolehi akan menguntungkan anda pada masa hadapan.


Seminar di Ipoh, Perak


Sunway, KL – Ramai betul orang


Seminar kat Penang


Seminar kat Johor Bahru


Seminar kat Sungai Petani


Seminar kat Kota Bharu, Kelantan


Mengajar matematik Ar-Rahnu 🙂


Pelancaran Ebook Teknik-Teknik Hebat Analisis Teknikal Untuk Harga Emas – pada 8 November 2010.

Baiklah, ada berita baik bagi mereka yang berminat mengetahui rahsia analisis teknikal harga emas.

Adakah anda ingin mengetahui selok-belok teknik-teknik membuat analisis harga emas?

Jika ya, maka saya ada berita baik untuk anda.

Saya telah meminta kawan dan mentor analisis teknikal saya, saudara Noor Shufaad untuk menulis ebook bertajuk ” Teknik-teknik Hebat Analisis Teknikal Untuk Pasaran Emas – Panduan Lengkap Menggunakan Platform Meta Trader4″

Beliau merupakan admin www.melakafx.com dan www.shufaad.com

Beliau seorang usahawan dan cikgu forex di Melaka.

Di dalam ebook ini beliau mengajar anda teknik-teknik membuat analisa teknikal menggunakan platform perdagangan yang paling popular iaitu Meta Trader4.

Bukan setakat tulis ebook, saya minta beliau untuk membuat seminar/kelas praktikal untuk analisis teknikal harga emas kepada mereka yang berminat. Jadi, teori pun belajar, praktikal pun belajar.

Kalau takder aral melintang, pembeli ebook beliau boleh menghadiri kelas praktikal ini kat KL pada 4 Disember 2010 (tentatif).

So semua orang bersedia ye.. pengumuman rasmi akan diberitahu 2-3 hari dari sekarang 🙂


Saudara Shufaad – Forex pun dia buat, gold pun dia buat 🙂

InsyaAllah selepas membaca ebook ini anda boleh membuat analisis teknikal sendiri dan mengenalpasti trend, support, resistance dan buying opportunity untuk pasaran emas.

Bila boleh beli ebook ini?

hehehe.. kalau ada yang nak beli sekarang.. harap bersabar sebab ebook ini akan dilancarkan untuk jualan pada:

Hari Isnin: 8/11/2010
jam 9.30 pagi.

So sila ready pada tarikh tersebut.

Kalau ada sebarang soalan atau komen, sila letakkan di ruangan komen. Nanti saya atau Shufaad boleh tolong jawabkan 🙂

Ok then, jumpa anda di seminar saya dan seminar saudara Shufaad.

.

Artikel berkaitan:

Comments

comments

syukorBlog ini bertujuan memberikan anda panduan dan teknik-teknik membuat pelaburan emas yang tepat, selamat dan menguntungkan.

Dengan mengetahui rahsia pelaburan emas, anda akan mempunyai portfolio pelaburan yang selamat dan menguntungkan.(Penulis)

Jika anda pembaca yang baru, sila baca kesemua artikel terdahulu blog ini untuk mengetahui rahsia pelaburan emas (klik sini)

Dari: Syukor Hashim (PG000012)
Public Gold Official Speaker
PG Dealers trainer and Gold consultant.
Anda boleh WhatsApp saya di 013-2126999

**Laporan percuma. Klik gambar untuk download**


Follow FB saya...


Langgan newsletter PERCUMA di sini.

Langgan RSS


Saya@TV9 interview: Pelaburan Emas

Saya@TV1 Interview: Potensi Pelaburan Emas



Public Gold free report Ebook teknikal analisis Peluang berniaga emas